• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 03 Kasım 2021 13:03

MHP'de Deprem! İlçe Başkanı  Görevden Alındı!

MHP'de Deprem! İlçe Başkanı  Görevden Alındı!
MHP Genel Merkezi'nin, Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulunu "Fesih" kararının tebliğ etti. Mevcut Başkan Kul, görevden alındı

MHP Genel Merkezi'nin, Bodrum İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulunu "Fesih" kararının tebliğ edildi. MHP Bodrum İlçe Başkanı ve belediye meclis üyesi Bahattin Kul da yaptığı açıklama ile olayı dopruladı.

voyage otel

 

6 Eylül 2020 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı’nın 13. Olağan Kongresi’ne tek aday olarak giren Bodrum Belediyesi meclis üyesi Bahattin Kul, ilçe başkanı seçilmişti. 

 

Bahattin Kul, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilçe başkanlığı görevini bıraktığını duyurdu. Bodrum Belediye meclis üyesi de olan Bahattin Kul, her iki görevi aynı anda yürütmenin parti tüzüğünde yer almamasına rağmen genel merkezin “şimdilik 2 görevi aynı anda yürütebilirsin” demesi üzerine görevleri üstlendiği, ancak genel merkezin 10 gün önce 2 görevden birini tercih etmesi yönünde seçim yapması gerektiğinin kendisine bildirmesi üzerine ilçe başkanlığını bırakıp belediye meclis üyeliği ve üst kurul üyeliğine devam edeceğini belirtti.

 

MHP'de yeni başkanın kim olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.