• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 31 Mayıs 2022 13:44

MeRQezart İki Sergiye Ev Sahipliği Yapıyor!

MeRQezart İki Sergiye  Ev Sahipliği  Yapıyor!
1 Haziran 2022 tarihinde 18:00 – 20:00 saatleri arasında Bodrum Marina Yacht Club bünyesindeki Alternatif Sanat Mekanı meRQezart iki sergiye birden ev sahipliği yapacak.

2021 yılında meRQezart Alternatif Sanat Mekanının ilk sergisini gerçekleştiren sanatçı Barış Sarıbaş’ın ‘’Cosmos’’ adlı kişisel resim sergisi HALL ve yenilenen sergi alanı Saloon 1’de yer alacak.

voyage otel

 

Uluslararası Sanatçı Samantha Louise Emery’nin Türkiye’de gerçekleşecek ilk sergisi “IKONA – Wise Woman“ ise yenilenen sergi alanlarından Saloon 2’de yer alacak.

 

Sergiler 1 Haziran – 3 Temmuz 2022 tarihleri arasında meRQezart ‘ya izlenebilecek.

 

 

IKONA I Wise Women, içsel gelişimden kaynaklanan kadın bilgeliğine olan tutkumu temsil ediyor. Bu dizide, çalışmaları aracılığıyla değişimi kanalize eden on kadın güç merkeziyle bağlantı kurdum. Portre koleksiyonu kültürel aktivistleri, film yapımcılarını, gazetecileri, yazarları ve yaratıcıları içerir. Tuval yüzeylerini su altı otoportre fotoğrafçılığı, photoshop, el ve makine nakışı, boya ve giclee baskı tekniklerini harmanlayarak geliştirdim. Dokunsal süreç yaklaşımım, fırçamın hareketini veya ipimin yönünü entelektüelleştirmeden içgüdüsel olarak hareket etmeye yönelik amaçlı bir çaba tarafından yönlendiriliyor. Bu iç içe geçme teknikleriyle amacım, izleyici için dingin ve dalgın bir deneyim yaratmak için tuval boyunca sınırları bulanıklaştırmak.