• Nevavprestij
EGE Düzenleme Tarihi : 20 Kasım 2020 12:58 Haber Girişi : 20 Kasım 2020 13:02

Menemen Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Aksoy ile 21 kişi gözaltına alındı

Menemen Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı Aksoy ile 21 kişi gözaltına alındı
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, bir belediye başkan yardımcısı ve belediye yetkililerin de aralarında bulunduğu toplamda 29 kişi hakkında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, bir belediye başkan yardımcısı ve belediye yetkililerin de aralarında bulunduğu toplamda 29 kişi hakkında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.CHP Genel Merkezi tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Aksoy, partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. 

voyage otel

 

Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı, Menemen Belediyesi yetkilileri hakkında ulaşan çok sayıda ihbar, şikayet ve tespitlere ilişkin soruşturma başlattı. Savcılığın, Aksoy, bir belediye başkan yardımcısı ve belediye yetkililerinde aralarında bulunduğu 29 kişi hakkında gözaltı kararı verdiği ve belediyede de aramaların başladığı bildirildi. Soruşturmanın, resmi evrakta sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma ve tehdit suçlarından yürütüldüğü, şu ana kadar Başkan Aksoy ve belediye yetkililerinin de aralarında olduğu 22 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

 

CHP Genel Merkezi tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, daha sonra partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.