• raşit emir süer
EGE Düzenleme Tarihi : 30 Kasım 2020 17:04 Haber Girişi : 30 Kasım 2020 17:05

Menemen Belediyesi'nde son durum: Yeni başkan belirleniyor!

Menemen Belediyesi'nde son durum: Yeni başkan belirleniyor!
Menemen Belediye Başkanı iken tutuklanarak cezaevine gönderilen Serdar Aksoy'un İçişleri Bakanlığı tarafından görevden el çektirilmesinin ardından meclis yeni belediye başkanını seçecek.

Menemen Belediye eski Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un İçişleri Bakanlığı'nın yazısı ile görevden alınmasının ardından gözler bugün Cumhuriyet Halk Partisi'ne çevrildi.

voyage otel

 

İLK GÖRÜŞME MİLLETVEKİLLERİ İLE YAPILIYOR

 

YURT GAZATESİ'nin haberine göre, Aksoy'dan boşalan koltuk için yeni bir isim çıkartacak olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı bugün İzmir’e geldi. İl Başkanlığı binasında ilk toplantı milletvekilleri ile yapılıyor. İl Başkanı Deniz Yücel, İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve meclis üyeleriyle toplantı yapılacak.


 
Ardından  Menemen'e gidecek olan heyet, ilçede ilçe yönetcileri, meclis üyeleri, eski parti üyeleri ve kanaat önderleri ile görüşme yapacak. Her üye ile tek tek görüşmelerin gerçekleştirileceği toplantı sonrası ise yeni adayın yarın gerçekleştirilecek olan seçimlerde aday gösterilmesi bekleniyor.

Kulislerde dolaşan bilgilere göre ise Cumhuriyet Halk Partisi Menemen'de, Çağlar Gülez, Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Ünal ve İhsan Perçin ile Av. Deniz Karakurt ile Özgül Metin’in ismi geçiyor.

İYİ Parti Menemen'de daha öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin çıkaracağı adayı destekleyeceğini açıklamıştı.

Menemen Belediye Başkanlığı seçimi 1 Aralık Salı Günü Saat 14.00’da gerçekleştirilecek.