• raşit emir süer
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 01 Mart 2021 13:41

Mehmet Kocadon Yoğun Bakımda!

Mehmet Kocadon Yoğun Bakımda!
Geçtiğimiz hafta eşi Hülya Şahbaz Kocadon ile birlikte Koronavirüse yakalanan Eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yoğun bakıma alındı.

Geçtiğimiz hafta eşi Hülya Şahbaz Kocadon ile birlikte Koronavirüse yakalanan Eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yoğun bakıma alındı. Redbir amaçlı yoğun bakıma alınan Kocadon'un oksijen değerlerinde düşme söz konusu olduğu ve genel durumunun iyi olduğu belirtildi. 

voyage otel

Geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon eşi Hülya Şahbaz Kocadon ve çocukları Zeynep ve İpek Kocadon geçtiğimiz hafta Koronavirüs Covit-19 testlerinin pozitif çıkması ile evlerinde karantina altına alınarak tedaviye başlanmıştı.

28 Şubat Pazar günü kontrol amacı ile yapılan muayenede Mehmet Kocadon’un oksijen değerlerinde düşme sözkonusu olduğu ve bu nedenle tedavinin hastanede devam etmesinin iyi olacağı söylendi. Bunun üzerine Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon Bodrum Acıbadem Hastanesine giderek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Kocadon ailesinin sağlık duruma ilişkin soon bilgileri ise Abisi Mahmut Kocadon paylaştı. Mehmet Kocadon’un durumunun iyi olduğu ifade eden Kocadon, “Pazar sabahı kontrole gelen doktorlar yaptıkları muayenede oksijen azalması ve nefes zorluğu tespit etmişler. Bu nedenle tedavinin hastanede devam etmesinin daha doğru olacağı tavsiyesi etmişler. Bunun üzerine eşi ile birlikte Bodrum Acıbadem’e gittiler. Tedbir amaçlı yoğun bakıma alınan Mehmet Kocadon’a oksijen takviyesi yapılıyor. Biraz önce kendisiyle telefonla görüştük, durumu gayet iyi. Ancak telefonlara yanıt veremiyor. Büyük olasılıkla bu hafta sonuna kadar hastalığı atlatmış olurlar diye umuyorum" şeklinde konuştu.