• raşit emir süer
EGE Düzenleme Tarihi : 08 Eylül 2020 13:22 Haber Girişi : 08 Eylül 2020 13:24

Meclis'te virüsten ilk ölüm vakası gerçekleşti! 33 yaşındaydı...

Meclis'te virüsten ilk ölüm vakası gerçekleşti! 33 yaşındaydı...
TBMM'de koronavirüsten ilk ölüm vakası gerçekleşti. Meclis İnsan Kaynaklarından 33 yaşındaki İ. S. COVİD-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

İddiaya göre; Meclis İnsan Kaynaklarından İ. S. koronavirüs belirtileri ve 41 derece ateşle hastaneye gitti. Ancak İ. S.'nin şikayetleri geçiştirildi, hastaneye yatışı yapılmayarak evine gönderildi. Meclis'ten yetkililerin araya girmesi ile İ. S.'nin yatışı yapıldı.  Bu sabah 05.00 gibi de İ. S. hayatını kaybetti. İ. S.'nin 33 yaşında olduğu öğrenildi. 

voyage otel

 

MECLİS ÇALIŞANLARINA BİLGİLENDİRME!

 

Meclis çalışanlarına İ.S.'nin ölümü ile ilgili şu bilgilendirme yapıldı: Meclis İnsan kaynakları biriminde görevli memur arkadaşımız İ. S., Cuma günü rahatsızlık hissetmesi üzerine hastaneye gitmiş, ancak durumunun hastanede yatarak tedaviyi gerektirecek boyutta olmaması nedeniyle evinde istirahat etmekteyken, dün ateşinin yükselmesi üzerine hastaneye yatırılmış, ani gelişen bir durumla gece hayatını kaybetmiştir. Ailesinde Covid-19 pozitif olan bireylerin bulunduğu arkadaşımız da idari izinli olarak evinde bulunmaktaydı.