GÜNCEL Haber Girişi : 31 Ekim 2022 14:28

Marmarisspor’dan Marmaris Emniyetine Açık Teşekkür

Marmarisspor’dan Marmaris Emniyetine Açık Teşekkür
, Dalaman’da yetersiz güvenlik önlemi sonucu maçın hakem tarafından geç başlatıldığına dikkat çekerek, iç maçlarda alınan güvenlik tedbirlerinden dolayı Marmaris Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Muğla Süper Amatör Ligi takımlarından Marmaris Gençlik Spor, deplasmanda  Dalaman Belediye Spor ile oynadığı ve 0 – 0 biten maç sonrası, Dalaman’da yetersiz güvenlik önlemi sonucu maçın hakem tarafından geç başlatıldığına dikkat çekerek, iç maçlarda alınan güvenlik tedbirlerinden dolayı Marmaris Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
               

voyage otel

Marmaris Gençlik Spor Kulübü Basın Sözcüsü Dilara Topaloğlu yazılı yaptığı açıklamada: “Bugün Dalaman’da; Dalaman Belediye Spor'la saat 15:00'te olan karşılaşmamız, güvenlik güçlerinin maç saatinde stadda olmaması ve geç gelmesi sebebiyle, hakem tarafından zorunlu olarak tam 30 dakika ertelenip, saat  15:30'da başlatılmıştır. Geçen hafta Marmaris’te iç sahada oynadığımız Ortaca Belediye Spor ile olan karşılaşmamızda ise stadımızda yaklaşık 40 emniyet görevlisinin maçtan önce stadda görevinin başında olmasından dolayı; Saygıdeğer Emniyet Müdürümüz Oktay Kapsız ve diğer  Emniyet mensuplarına Marmaris Gençlik Spor Kulübü olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. AjansCANKA