• raşit emir süer
GÜNCEL Haber Girişi : 28 Mayıs 2021 23:03

Marmaris'te vaka sayısı sıfıra indi!

Marmaris'te vaka sayısı sıfıra indi!
Kaymakam Aksoy:” Şimdi dünyaya ilan etmenin zamanı: Marmaris’te vaka yok. Maske, mesafe, hijyen.”

Haber Merkezi- Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy; sosyal medya hesabından  dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, toplumsal bağışıklığa ulaşmanın artık çok yakın olduğuna dikkat çekerek; Marmaris’te bugün için vaka olmadığını söyledi.
             

voyage otel

Kaymakam Aksoy açıklamasında: “Aziz Marmaris’liler, Hep birlikte yönetmek için fedakarlık ve çaba gösterdiğimiz pandemi sürecinde, başlangıçtan beri hep iyi seviyelerde olduk. Biz biliyoruz ki  covid -19 ile mücadele öncelikle ölümleri önlemenin, sağlığımızı korumanın ve hizmet sektörünün çok ağırlıklı olduğu bir kent olarak ekonomimizi ayakta tutmanın vazgeçilmez bir şartıdır.
             

Kolay bir süreç olmadı, olmuyor. Ancak aşılama çalışmaları ile toplumsal bağışıklığı sağlama hedeflerine önümüzdeki aylarda ulaşacağı anlaşılıyor. Yani tünelin ucu gözüktü.

 


Şimdi şunu müjdeleyebilirim vaka rakamlarımız çok düşük . Ancak biz Marmaris olarak tüm dünyaya sıfır vakalı kent olduğumuzu ilan etmek istiyoruz. Bu kurallara uyarsak çok kolay.  Buna çok yakınlaştık. Ancak kurallara uymaz isek bu fırsatı kaçılabiliriz. Unutmayalım virüs kolay bulaşıyor. Sağlıklı gözüken kimseler virüsü yayabiliyor. Şimdi dünyaya ilan etmenin zamanı : “Marmaris’te vaka yok. Maske, mesafe, hijyen.” dedi.