• Nevavprestij
EGE Düzenleme Tarihi : 17 Eylül 2020 09:13 Haber Girişi : 17 Eylül 2020 09:16

Marmaris'te Dere Yatakları Kışa Hazırlanıyor

Marmaris'te Dere Yatakları Kışa Hazırlanıyor
Çalışmalar kapsamında dere içindeki yabani otlar temizleniyor, evsel atıklar toplanıyor, bozulan noktalar tamir ediliyor.  

Marmaris Belediyesi, yaklaşan yağmur mevsimi öncesinde dere yataklarına yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında dere içindeki yabani otlar temizleniyor, evsel atıklar toplanıyor, bozulan noktalar tamir ediliyor.  
 
Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve Fen İşleri müdürlükleri ile MUSKİ’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar, İçmeler, Beldibi, Armutalan ve Merkez dere yataklarında başladı. Çalışma kapsamında dere içinde büyüyen yabani otlar temizleniyor. Ayrıca dere içine atılan çöpler toplanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü de bozulan veya kırılan noktalar varsa tamir ediyor.

voyage otel

 

KOORDİNELİ ÇALIŞMA 
 

Yağışlarla birlikte ilçede herhangi bir sorun yaşanmaması için asli görevleri olmamasına rağmen dere temizliğine kayıtsız kalmadıklarını belirten Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, müdürlüklerin ve MUSKİ ekiplerinin koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmaların devam ettiğini belirterek “Bu çalışma sayesinde hem dere yatakları temizlenerek yağışların sele dönüşmesi hem de derelerin içine atıkan çöplerin denize karışmaları engellenecek” dedi.