• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 07 Aralık 2023 13:46

Marmaris Halkı Başkan Oktay’a Veda Etmek İstiyor

Marmaris Halkı Başkan Oktay’a Veda Etmek İstiyor
                Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimlerde CHP’den yeniden Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a; AjansCANKA Anketi’nden , “HAYIR” sonucu çıktı.                 

Türkiye 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçim sürecine girmişken;  AjansCANKA olarak, Muğla’nın Marmaris ilçesi için yaptığımız ikinci online anketimizde, “Marmaris Belediye Başkanı Mehmet OKTAY Yeniden Aday Olmalı mı?” sorgulaması oldu.

voyage otel


               

Bir hafta (25 Kasım -  02 Aralık 2023 arası) devam eden anket duyuru açıklamamızı 775 kişi okurken; kullanılan 200 Oy’dan: 119  Oy HAYIR (Yüzde 60), 79 Oy EVET (Yüzde 40)  ve 2 Oy da KARARSIZ  çıktı.
 

CHP MARMARİS’TEN 7 BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI
               

Adaylık Başvuru süresi 5 Aralık’ta sona eren CHP Marmaris İlçe Örgütü’nde, ilk Belediye Başkan adayı olduğunu açıklayan eski ilçe başkanlarından ve belediye meclis üyelerinden Acar Ünlü’den sonra sırasıyla; Fatma Gebeş Çimen, Mehmet Oktay, Hasan Şencan, Mehmet Uygar Başak, Perrin Helvacı ve Yamaç Kaya da Marmaris Belediye Başkan adaylıkları için CHP Marmaris İlçe Başkanlığı’na müracaatlarını yaptılar. AjansCANKA