• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 12 Mart 2024 14:26

Mandalinci: “Tüm majör sorunlarımız 5 yılda çözüme kavuşacak!”

Mandalinci: “Tüm majör sorunlarımız 5 yılda çözüme kavuşacak!”
CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mandalinci Müsgebi ve Yahşi Mahallelerinde Ziyaretlerde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mandalinci, “Çözüm odaklı belediyeciliği” hayata geçireceklerini ve 5 yılda Bodrum’un tüm majör sorunlarını çözüme kavuşacağını ifade etti. 

voyage otel

 

 

 

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci gün içinde Müsgebi ve Yahşi Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti. Akşam saatlerinde ise Bodrum Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Ziyaretlerinden esnaflara samimiyetle yaklaşarak onları dinleyen Tamer Mandalinci, vatandaşların yerel yönetimlerden “derdinin dinlenmesi ve çözülmesi” istendiğini dile getirerek “Biz bunu gerçekleştireceğiz, vatandaşa ulaşılabilir olacağız. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşacağız” dedi.

 

 

 

Belediye Meclis Üyeliği döneminde, özellikle seçim bölgesi Turgutreis’te 5 yılda sergilediği çözüm odaklı, özverili çalışmaları örnek gösteren Mandalinci, sözlerine şöyle devam etti: “Yapmış olduğum çalışmalara hakim olanlar, bölgeme kattığım değeri ve memleketim için yapmak istediklerimi çok iyi bilirler. Bu süreçte halkla iç içe, sokaktaydım, ortak akılla çözümler ürettik ve herkesin ulaşabildiği biriydim. Belediye başkanı seçildiğimde de halktan asla kopmadan yine içlerinde yine aralarında, ulaşılabildikleri aynı Tamer Mandalinci olacağım. Samimiyetle sorunları çözme anlayışla yaklaşacağım. Çözemediğimde karşınıza çıkıp nedenlerini de anlatacağım.” Sorunların, konunun uzmanları, STK’lar ve vatandaşların görüşleri alınarak çözüm üreteceklerini ifade eden Başkan Adayı Tamer Mandalinci, ‘Çözüm odaklı belediyeciliği’ hayata geçireceklerini ve 5 yılda Bodrum’un tüm majör sorunlarını çözüme kavuşacağını ifade etti.

 

 

 

Gezisinde yoğun ilgi ve destekle karşılaşan Tamer Mandalinci, gösterilen bu sevgi ve ilginin kendisini “daha iyisini yapma” konusunda motive ettiğini ve heyecanlandırdığını söyledi. Ziyaretlerini eşi Sezil Tamer Mandalinci ile birlikte gerçekleştiren Başkan Adayı Mandalinci’ye, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, CHP Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

 

 

 

Mandalinci, akşam Müsgebi Mahallesi Pazar yerinde düzenlenen iftar programına katıldı. Katılımcıların Ramazan ayını tebrik eden Mandalanci onlarla birlikte iftar açtı, sohbet etti.