Düzenleme : 30 Mayıs 2024 10:37
Mandalinci ilk vekâleti Gülsoy’a bıraktı

CHP örgütlerinde ise o kadar örgütten gelmiş meclis üyesi varken Belediye Başlanı Mandalinci’’nin Asuman Gülsoy’a vekâlet bırakması tepkiye yol açtı.
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci 30-31 mayıs günleri izinli olduğu için Meclis üyesi Asuman Gülsoy’a vekalet bıraktı. Asuman Gülsoy’u kamuoyu seçimler öncesi Eski bakan Egemen Bağış’la yakın olması ile tanımıştı.
CHP örgütlerinde ise o kadar örgütten gelmiş meclis üyesi varken Belediye Başlanı Mandalinci’’nin Asuman Gülsoy’a vekâlet bırakması tepkiye yol açtı.
17-25 Aralık sürecinde Reza Zarrab’dan rüşvet aldığı iddiaları sonrası dönemin Avrupa Birliği Bakanı olan Egemen Bağış, istifa ettirilerek görevden alınmıştı. Bir süre ortalarda görünmeyen Bağış daha sonra kariyerine stratejik danışman olarak devam etti ve bu sırada düzenlediği konferanslarda konuşmacılık yaptı. Bağış 2019 yılında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Prag Büyükelçisi olarak atanmıştı.
- 10:00Motorine nefes kesen indirim geliyor: Yarın gece yarısı pompa fiyatları düşüyor
- 09:50Bursa İzmir karayolunda ters yönden gelen at arabası paniğe neden oldu
- 09:40İzmir'de 'İyilik Çarşısı' açıldı: İhtiyaç sahipleri artık marketten alışveriş gibi faydalanacak
- 09:31Aydın'da başıboş sokak köpekleri sorunu büyüyor
- 09:21AB'den Türkiye açıklaması: tansiyonu düşürme çabası




