• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 26 Ekim 2022 12:36

 Liseli Gamze cinayetinde 9 kişi gözaltına alındı

 Liseli Gamze cinayetinde 9 kişi gözaltına alındı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçtiğimiz ocak ayında öldürülen 17 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu cinayeti ile ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mazı Köyü Çocukmezarlığı Mevkii’sindeki evlerinde 23 Ocak 2022 tarihinde gece yarısı uyurken boynu kırılarak öldürülen 17 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu cinayeti ile ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

voyage otel

 

Bir ayı aşkın süredire bir televizyon kanalına çıkarak çocuklarının ölümü ile ilgili açıklamalarda bulunan anne Turcen Sakallıoğlu ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu program sonrası gözaltına alındı. Programa gelen gizli bir tanığın itirafı üzerine soruşturmayı yürüten Bodrum Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti. Yeni elde edilen deliller sonucu anne Turcen ve baba Mehmet Halil Sakallıoğlu hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

 

Sakallıoğlu çifti Bodrum’a getirilerek sağlık kontrolünden geçirildikten sonra karakola götürüldü. Sakallıoğlu çifti ile birlikte ağabeyi M.S. yengesi N.S. amcası E.S. kuzeni G.S. ile erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen R.K. Bodrum'da, ablası F.K. ile eniştesi D.K. Milas'ta jandarma ekiplerince gözaltına aldı. Karakola götürülen 9 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek

 

TUTUKLANMIŞ SERBEST KALMIŞLARDI

 

 

17 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu'nun ölümüne ilişkin açılan soruşturmada  anne Turcen ve baba Mehmet Halil Sakallıoğlu daah önce tutuklanmışlardı. Bir süre cezaevinede kalan anne ve baba, adli kontrolle serbest kalmışlardı. Çitf tahliye sonrası bir televizyonda yayınlanan programa aktılarak kızlarının ölümünü araştırıyorlardı.