• Nevavprestij
SPOR Düzenleme Tarihi : 29 Ekim 2020 17:28 Haber Girişi : 29 Ekim 2020 17:30

Köyceğiz Balı Spor Kulübü Süper Lig’de!

Köyceğiz Balı Spor Kulübü Süper Lig’de!
Köyceğiz Balı Spor Kulübü kuruldu Yatağan ilçesi Süper Lig Hokey takımını kaybetti. Süper Lig Hokey takımı Yatağan Olimpik Spor Kulübü’nden ayrıldı

Köyceğiz Balı Spor Kulübü kuruldu Yatağan ilçesi Süper Lig Hokey takımını kaybetti. Süper Lig Hokey takımı Yatağan Olimpik Spor Kulübü’nden ayrıldı, 2 yıldır Yatağan ilçesini Olimpik bir spor branşında Süper Ligde temsil eden takımın Hokey branş sorumlusu Oğuzhan Makas Yatağan ilçemiz de ne yazıkki ne belediye başkanı ne de özel firmalardan hiçbir destek göremediklerini belirterek, Belediye başkanından randevu talebimize ve dilekçemize cevap bile alamadık, Yatağan ilçesindeki Süper Lig takımımızı, kulübümüzü 15 milli sporcumuzu Köyceğiz’e taşıdık" diye konuştu.

voyage otel

 

Köyceğiz Belediye başkanı Kamil Ceylan’ın hastaneden yeni çıkmasına rağmen randevu talebimizi dakikalar içinde kabul edip hertürlü desteği vereceğini söylediği belirten Oğuzhan Makas, "Köyceğiz Kaymakamımız Erdinç Dolu’nunda aynı şekilde desteğini belirttiğini söylerken, Köyceğizin en büyük markası Köyceğiz Balı’ takımımızın isim ve ana sponsoru olduğunu çok vizyon sahibi insanların yönettiği harika şeffaf bir şirket olan Köyceğiz Balı’na kendilerine destek oldukları için teşekkür ediyoruz diye konuştu. Köyceğiz İlçe Spor Müdürü Mehmet Kalelinin ise kulüp yönetimine hemen salonda çalışmalara başlayabileceklerini belirttiği, Köyceğiz Spor Kulübü başkanı eczacı Tarkan Öztürk’ün de takıma desteğe hazır olduğu bildirildi. Köyceğiz Balı Spor Kulübümüz tekrardan ilimize ve Türk Hokeyine hayırlı olsun"