• raşit emir süer
EGE Düzenleme Tarihi : 22 Ağustos 2020 17:22 Haber Girişi : 22 Ağustos 2020 17:29

Korona tedbirleri mekan kapattırdı

Korona tedbirleri mekan kapattırdı
İlçe Hıfzıssıhha Meclisi kararına göre, Gümbet Mahallesi'nde restoran-kafe ruhsatı ile çalışan iki işletmede hijyen, temizlik, maske, fiziki mesafe gibi Kovid-19 tedbirlere uyulmadığı ve ruhsata aykırı olarak gece kulübü- bar gibi faaliyette bulunduğu tes

Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekiplerinin denetimlerinde, kurallara uymadıkları belirlenen ve yapılan uyarıları da dikkate almadan ruhsata aykırı faaliyetlerine devam eden Alora ve Dream Beach adlı işletmelerin faaliyeti 4 gün süreyle durduruldu. Akşam saatlerinde kapatılan işletmelere müşteri alınmadı. Gümbet'teki barlar sokağının ise bar ve gece kulüplerinin kapalı olması nedeniyle oldukça sakin olduğu gözlendi. İlçedeki koronavirüs salgını denetimlerinin aralıksız olarak sürdürüleceği, kurallara uymayan ve ruhsatlarına aykırı faaliyette bulunan işletmelere kesinlikle izin verilmeyeceği belirtildi.

voyage otel

Kovid-19 tedbirleri kapsamında ağustos ayının başlarında, kurallara uymadığı tespit edilen kafe adı altında yasakları delerek bar ve diskotek gibi işletilen 10 işletme süresiz mühürlenmişti.