• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 30 Ocak 2024 13:25

Köroğlu: Sevdasi Bodrum olanlarla yürüyecek çok yolumuz var

Köroğlu: Sevdasi Bodrum olanlarla yürüyecek çok yolumuz var
Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Emre Köroğlu, aday adaylığı sürecindeki gelişmelerle ilgili açıklamada bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Emre Köroğlu, aday adaylığı sürecindeki gelişmelerle ilgili açıklamada bulundu. 

voyage otel

Gelişmeleri yakından takip ettiğini vurgulayarak açıklmasına başlayan Köroğlu, CHP Bodrum ilçe yönetimi tarafından da gelişmeler dahilinde genel merkez yönetimine itiraz mutabakat metninin sunulacağını belirttiği yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;


“Değerli Bodrumlular, birkaç gündür kamuoyunu meşgul eden Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan adaylığı eksenindeki gelişmeleri ciddiyetle yakından takip ediyorum.

Hem Bodrum’dan hem de yurdumuzun dört bir köşesinden partili, partisiz birçok dostumuzun gerek arayarak gerekse mesaj yoluyla adaylığım konusunda göstermiş olduğu yakınlık ve destek için öncelikle çok teşekkür ediyorum.

Bodrum’a sadakatle bağlı ve korumacı olacağım fikriyle çıktığım bu yolda, eşsiz kasabamızda ‘mirasyedi değil miras bırakan’ bir belediyeciliğin sözünü vermiş ve bu yolda tüm çalışmalarımızı ‘Yeni Kentsel Düzen Planı’ çerçevesinde yeni bir gelecek vizyonuyla sizlerle paylaşmıştım.

Meslek ve siyasi yaşamım paralelinde, gençlik kollarından itibaren partimiz bünyesinde yöneticilik ve nihayetinde meclis üyesi ve parti sözcüsü olarak büyük bir birikim, emek ve çalışmayla ortaya koyduğumuz bu vizyonun, Bodrum kamuoyunda ve genel merkezimizde samimi bir ilgi ve beğeni ile karşılandığını söylemeliyim.”

 

İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ İLE MİLLETVEKİLLERİNİN BİLGİSİ DAHİLİNDE DEĞİL

 

Kamuoyunda paylaşılan gelişmelerin Cumhuriyet Halk Partisi Muğla il ve Bodrum İlçe yönetimleri ile Muğla milletvekillerinin de bilgisi dahilinde olmadığının belirtildiği açıklama şu ifadelerle sona eriyor;

“Bu aşamada kamuoyuna yansıyan aday başvurusu yapmamış isimlerin genel merkeze çağırılarak yapılan ya da yapılacak olarak duyduğumuz görüşmeler, anladığımız ve teyit ettiğimiz kadarıyla ilçe başkanlığımızın, il başkanlığımızın ve milletvekillerimizin görüşleri ve bilgileri dahilinde değildir.

Saygıdeğer Bodrumlular, Cumhuriyet Halk Partisi, Atamızın önderliğinde küllerinden doğan yüce bir ulusun yüz yıllık mirasıdır. 

Bu miras bize ilkeli, dürüst ve adil olmayı bir erdem olarak bırakmıştır. 

Bunun gereği olarak ilçe başkanımızın ilçe yönetimiyle birlikte şu an Ankara’da bulunmasını, gelişmeler konusundaki görüşlerini, Bodrum belediye başkan aday adaylarıyla, bu olağan dışı gelişen duruma ilişkin birlikte imzalanan ortak itiraz mutabakat metnini parti yöneticilerimize sunacak olmasını; yüz yıllık mirasımıza sahip çıkılması olarak değerlendiriyor ve kuşkuya yer bırakmayacak şekilde gereğinin yapılacağına olan inancımı siz değerli kamuoyu ile paylaşmayı bir sorumluluk olarak görüyorum.

Saygılarımla.”