• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 15 Mart 2021 11:10

Kocadon iyi haber geldi!

Kocadon iyi haber geldi!
Eşi Hülya Şahbaz Kocadon ile birlikte Koronavirüse yakalanan Eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un kritik eşiği aştığı ve tedaviye cevap verdiği öğrenildi.

Haber Merkezi - Eşi Hülya Şahbaz Kocadon ile birlikte Koronavirüse yakalanan Eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un kritik eşiği aştığı ve tedaviye cevap verdiği öğrenildi.

voyage otel

 

Hastalık nedeniyle oldukça kritik günler yaşayan Mehmet Kocadon, yoğun bakım ünitesinde uyutularak entübe edilmişti. Hipertansiyon hastası olduğu öğrenilen ve yapılan tedavilere uzun süre yanıt vermeyen Kocadon'un durumunun geçtiğimiz günlerde iyiye gitmesi üzerine cuma akşamüstü saatlerinde uyandırıldığı ve yapay solunum cihazından çıkarıldığı öğrenildi.

Tedavisi halen yoğun bakım ünitesinde devam eden Kocadon'un hafta başında normal odaya alınmasının planlandığı, haftasonuna doğru da taburcu edilebileceği bilgisi alındı.

Geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon eşi Hülya Şahbaz Kocadon ve çocukları Zeynep ve İpek Kocadon geçtiğimiz hafta Koronavirüs Covit-19 testlerinin pozitif çıkması ile evlerinde karantina altına alınarak tedaviye başlanmıştı.