• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 10 Temmuz 2023 20:47

Keskin Ailesinden 3 kişi toprağa verildi

Keskin Ailesinden 3 kişi toprağa verildi
Kastamonu’nda geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitiren Rıdvan Keskin ile eşi Naciye Keskin ve 1 yaşındaki çocukları Miranmir Keskin, Bodrum’da son yolculuklarına uğurlandı. Olaya neden olan kamyon sürücüsü ise tutuklandı

Bodrum'da ikamet eden  Rıdvan Kesin, ailesiyle çıktığı tatil dönüşü talihsiz kaza geçirdi. Kastamonu'da Rıdvan Keskin'in (39) kullandığı arkasında karavan bulunan 34 CGD 855 plakalı cip ile M.T. (50) idaresindeki 37 PT 470 plakalı kamyon Kastamonu Tosya kara yolu Akkaya köyü yakınlarında çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle cip, şarampole devrildi.

voyage otel

 

Önceki gün meydana gelen kazada Rıdvan Kesin, Naciye Keskin (37) ve 1 yaşındaki olay oğulları Miranmir Kesin hayatlarını kaybetmişti. .Kazada yaralanan Emre (13) ve Devran (11) Keskin kardeşler ile ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kazada vefat eden Keskin ailesinin bugün cenazeleri otopsi ardından Bodrum'da Bitez Adliye Mezarlığında toğrağa verildi.

 

Van’ın Özalp İlçesi nüfusuna kayıtlı Keskin ailesi için bugün Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene, yakınlarının yanı sıra yüzlerce seveni katıldı. 

 

3 cenaze için de ayrı ayrı cenaze namazı kılınırken yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Kılınan cenaze namazı sonrası Rıdvan Keskin, Naciye Keskin ve Miranmir Keskin’in cenazesi, Bitez Mezarlığı’na defnedildi.