• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 02 Kasım 2021 14:12

Katlettiği Pınar Gültekin'in annesinden şikayetçi oldu

Katlettiği Pınar Gültekin'in annesinden şikayetçi oldu
Muğla’da Pınar Gültekin’i vahşice katleden Cemal Metin Avcı, 26 Nisan’da yapılan duruşma sırasında kendisini tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle Gültekin’in annesi Şefika Gültekin’den şikâyetçi oldu

Muğla’da Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin’in 26 Nisan’da yapılan duruşmasında Gültekin’in annesi Şefika Gültekin’in, kızının yakılarak öldürüldüğünü öğrenmesinden sonra Avcı’ya, ‘Seni öldüreceğim köpek’ dediği, bu sözleri üzerine mahkemenin savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ve Cemal Metin Avcı’nın da, Şefika Gültekin’den şikâyetçi olduğu öğrenildi. Şikâyet üzerine anne Gültekin hakkında tehdit ve hakaret suçlarından soruşturma başlatıldı.

voyage otel

 

 "KATİLE GÜL MÜ VERELİM?"

 

www.muglayenigun.com'da yer alan habere göre, Yaşanan bu duruma tepki gösteren baba Sıddık Gültekin, “Bir anne haklı olarak duruşmada feryat etti. Ancak bizi mahkemeye vermişler. Acılı bir annenin feryadını bir savcı mahkemeye veriyorsa canları sağ olsun. Konuşacak kelime bulamıyorum. 27 yaşında gencecik kızımızı diri diri yakan birine gül mü verelim?" diye konuştu.