• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 23 Temmuz 2022 16:44

Karavan ve Doğaseverler Bodrum'da Buluşuyor

Karavan ve Doğaseverler  Bodrum'da Buluşuyor
Doğayla iç içe yaşamayı sevenlerin tercihi olan karavanların en yeni modellerinin sergileneceği Bodrum Kamp Karavan Tekne ve Doğa Sporları Fuarı 28 Temmuz'da kapılarını açıyor.

Doğayla iç içe yaşamayı sevenlerin tercihi olan karavanların en yeni modellerinin sergileneceği Bodrum Kamp Karavan Tekne ve Doğa Sporları Fuarı 28 Temmuz'da kapılarını açıyor. Herodot Kültür Merkezi’nde 31 Temmuz Pazar gününe kadar  açık olan fuarda, her bütçeye uygun tekne, kamp malzemeleri ve karavanlar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak

voyage otel

 

Bodrum Kamp Karavan Tekne ve Doğa Sporları Fuarı 28-31 Temmuz tarihlerinde Herodot Külltür Merkezi’nde  kapılarını doğa severlere açıyor. İDEAL FUARCILIK tarafından düzenlenen Bodrum Kamp Karavan Tekne ve Doğa Sporları Fuarı, 4 gün boyunca doğa ile iç içe olmayı tercih eden binlerce doğaseveri bir araya getirecek. 31 Temmuz Pazar gününe kadar açık olacak fuar gece  saat 24.00'e kadar ziyaret edilebilecek.

Özellikle son dönemde kalabalığı giderek artan şehirlerin ve alternatif tatil anlayışlarının ön plana çıkmasıyla karavan, kamp, doğa ve su sporlarına ilgi arttı. Bu ilgiyi odağına alan fuarda, her türlü kamp malzemesinden doğa ve su sporlarına dair her türlü ürün grubu ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. 

 

Son dönemde dikkat çeken ve beğeni kazanan "tiny house" (taşınabilir ev) örneklerinin yanı sıra  her bütçeye uygun tekne, karavan ve doğa sporları malzemeleri  de fuarda yer alacak. Bu yıl fuarda amatör denizciler için de tekneler sergilenecek. Özel üretim çekme karavanlar  da fuarın gözdesi olmaya aday.

 

Özel indirim avantajları olacak

 

Bodrum'da yaptığı fuarlarla firmaların beğenisini kazanan İDEAL FUARCILIK, bünyesindeki fuara Türkiye'nin öncü firmalar katılım sağlıyor.  Carsiva karavan, Can Karavan, Uğur Karavan gibi sektöründe öncü firmalar en yeni model karavan ve ekipmanlarını bu fuarda sergileyecekler. Fuarın önemli katılımcılarından birisi de mangal ve barbekü sektörünün öncü firması IGrıll olacak. En çok  tercih edilen  firmaların başında gelen  IGrıll, yeni ve birbirinden farklı ilgi çekici ürünleriyle fuardaki yerini alacak.  Türkiye'nin dört bir yanında firmaların katıldığı fuarda, özel indirimler ziyaretçileri bekliyor olacak.  40'a yakın firma fuardaki yerini alacak. 

 

 

Türkiye ekonomisine yön veren sektörler için önemli fuarlar düzenleyen İDEAL FUARCILIK, bünyesindeki fuarı 28 Temmuz saat 14:00'dan itibaren ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarın resmi açılışı ise aynı gün saat 15:00'da ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşecek. Yoğun katılımcı ve ziyaretçinin beklendiği fuarda müzik dinletisi, söyleyişiler ve sürpriz etkinlikler de olacak.

 

Karakaya: Bodrum önemli bir lokasyon

 

Alternatif tatil seçeneklerini değerlendirmek isteyen, şehir yaşamının stresli ortam ve kalabalığından uzaklaşmayı arzulayanların buluşması noktası olan fuara ilişkin değerlendirmede bulunan  Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya, Bodrum’daki fuarın sektör açısından önemli bir lokasyon olduğuna dikkat çekti.

 

Bodrum'da üçüncü fuarlarını gerçekleştirdiklerini belirten Karakaya, " Bugün burada üçüncü fuarımıza hazırlanıyoruz. Daha önceki fuarlarımızı başarıyla tamamladık. Bizler fuarcılık alanında kendimizi kanıtladık ve her yeni fuara yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla hazırlandık. Bu bağlamda doğaseverleri, alternatif tatil arayışında bulunanları Bodrum'a davet ediyoruz. Sektöründe öncü firmalarımız fuarımızda yer alacak ve fuara özel indirimlerimiz de olacak. Arz ile talebi buluşturan bir fuara imza atıyoruz. Bodrum lokasyon olarak böyle etkinlikleri hak ediyor. Bizler bu anlamıyla katacağımız değer anlamıyla mutluyuz. Fuarımız renkli geçecek. Herkesi davet ediyoruz" dedi.

 

 

İDEAL FUARCILIK HAKKINDA!

 

Günümüzde tüm fuar katılımcılarının ve ziyaretçilerinin en çok ilgilendiği soruyu İDEAL FUARCILIK, baştan cevaplayacak bir anlayışla fuarlarını kurguluyor. Katılımcıyı her aşamada bilgilendiren ve fuarı ziyaret edecek profili, önceden belirlenmiş bir içerikle katılımcının kaygılarını gideren, katılımcı ve ziyaretçi memnuniyetini ilke edinen fuarlarla yeni ufuklara yelken açıyor.

 

Fuarcılık ve sektörel dergiler alanında deneyimli kadrolarıyla yeni olmanın avantajını kullanan İDEAL FUARCILIK, uluslararası işbirlikleri ve ihracatı geliştirme noktasında yerli ve yabancı yatırımcıları, servis sağlayıcıları ve tedarikçileri bir araya getirecek fuar organizasyonları düzenleyerek, ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor. İDEAL FUARCILIK, Bodrum'da geçtiğimiz dönemlerde iki tane fuara imza atmıştı.