• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Haber Girişi : 23 Mayıs 2023 17:21

Kamp, karavan ve tekne tutkunlarını buluşturan fuar açılıyor! Son iki gün...

Kamp, karavan ve tekne tutkunlarını buluşturan fuar açılıyor! Son iki gün...
2.Bodrum Kamp Karavan Tekne ve Doğa Sporları Fuarı 25-28 Mayıs 2023 tarihlerinde Heredot Külltür Merkezi’nde sektörün ilgilileri ile buluşuyor. Fuar, Shantigo Karavan Ana sponsorluğunda düzenleniyor.

2. Bodrum Kamp Karavan Tekne ve Doğa Sporları Fuarı için geri sayım başladı. 25-28 Mayıs 2023 tarihlerinde Heredot Külltür Merkezi’nde sektörün ilgililerini buluşturan fuara ilgi büyük. Fuarın ana sponsoru ise Shantigo Karavan oldu. 

voyage otel

 

Bodrum’da son yıllarda düzenlediği fuar ve organizasyonlarla dikkatleri üzerine çeken İdeal Fuar, öncülüğünde gerçekleşecek 25- 28 Mayıs tarihleri arasında her gün saat 24:00’a kadar ziyaret edilebilir. Fuara, bir birinden farklı kentlerde faaliyet gösteren Türkiye’nin öncü ve marka firmaları da katılacak.

 

 

Özellikle son dönemde kalabalığı giderek artan şehirlerin ve alternatif tatil anlayışlarının ön plana çıkmasıyla karavan, kamp, doğa ve su sporlarına ilgi arttı. Bu ilgiyi odağına alan fuarda, her türlü kamp malzemesinden doğa ve su sporlarına dair her türlü ürün grubu ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

 

Son dönemde dikkat çeken ve beğeni kazanan “tiny house” (taşınabilir ev) örneklerinin yanı sıra her bütçeye uygun tekne, karavan ve doğa sporları malzemeleri de fuarda yer alacak. Bu yıl fuarda amatör denizciler için de tekneler sergilenecek. Özel üretim çekme karavanlar da fuarın gözdesi olmaya aday. Fuarda, firmalar tarafından fuara özgü indirim avantajları olacak. 

 

 

BERKAN ÜLKER: FUAR DOĞRU KİTLEYİ ÜRETİCİ İLE BULUŞTURUYOR

 

40 yakın firmanın katılacağı 2.Bodrum Kamp Karavan Tekne ve Doğa Sporları Fuarı’nın ana sponsoru Shantigo Karavan Yönetim Kurulu Başkanı Berkan Ülker, fuara ilişkin değerlendirmede bulundu. Fuara, yoğun ilginin olduğunu belirten Ülker, “Bodrumda çokça ilgi gören bir fuar olduğunu düşünüyoruz. İnsanlar her kesinde bildiği gibi pandemi dönemi ile doğa yaşamına izole olmaya daha fazla önem vermeye başladı. Bunun sonucunda Karavana hayatına ilgi ve yönelme fazlalaştı. Fuar sayesinde insanlar yakından ürünleri inceleyip doğru bilgi sahibi oluyor. Fuar doğru kitleyi üretici ile buluşturuyor. Karavana ilgisi olan ve bu hayata geçmek isteyen kişiler ziyaret ediyor . Doğru bilgiler edinerek kendine uygun olan ürünü seçme şansı oluyor.” Dedi.

 

Ülker, fuarın Bodrum için önemli bir tanıtım fırsatı olduğunu belirterek “Biz bu tür fuarlara katılım sağlamayı çok seviyoruz. Çünkü insanlar tarafından gerçekten merak edilen bir firmayız sosyal medya üzerinden yaptığımız anket sonuçlarında bir çok il gelip orada tanıtım yapmamızı istiyor . Bodrum da bu iller arasında. Fuarlara katılım sağlayıp bizleri takip eden seven insanlarla buluşmaktan ve ürünümüzü onlara sergilemekten mutluluk duyuyoruz.” Diye konuştu.  

 

 

 

KARAKAYA: FUARIMIZIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

 

 

Fuar öncesi değerlendirmede bulunan İdeal Fuar, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya ise fuarın önemine vurgu yaptı. Fuarlarının devam edeceğine dikkat çeken Karakaya, “Burada kamp, karavan ve tekne dünyasının önemli isimlerini bir araya getirmiş bulunuyoruz. Bu fuarı oluşturabilmek için ne kadar zorlu süreçlerden geçmiş olsak da fuarımızı açabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu güzel fuarı oluşturmamızda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Fuarımız 25 Mayıs Perşembe günü açılacak ve 4 gün boyunca farklı etkinlikler, dans ve müzik gösterileri olacaktır. Tüm misafirlerimizin hem güzel iş anlaşmaları yapıp hem de eğlenmesini ümit ediyorum. Bu yıl Bodrum’da düzenleyeceğimiz etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecektir. Dünyanın birçok yerinden insanı eşsiz güzellikleri sayesinde kendisine çeken dünya markası Bodrum’da daha sonraki dönemlerde de kamp, karavan ve tekne sektöründeki fuarlarımız devam edecektir.” Dedi.

 

Fuarda müzik dinletisi, söyleyişiler ve sürpriz etkinlikler de olacak.