• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 02 Mart 2023 15:35

Kaçak yapı yaptılar!Bu yetmedi belediyeyi bastılar

Kaçak  yapı  yaptılar!Bu yetmedi belediyeyi bastılar
Bodrum’da imarsız araziye yapılan binaların yıkımına başlandı. Bunun üzerine binayı yaptıran şahıslar, belediyeyi bastı, arbede çıktı.

Ortakent Kemer mevkisinde iddiaya göre doğal karakteristiği korunması gereken alana kaçak ve ruhsatsız şekilde 6 blok, 12 dairelik inşaat çalışması başladı. İhbarın ardından Bodrum Belediyesi ekipleri, bahse konu yapılarla ilgili mühürleme işlemi yapıldı. Bir süre sonra mühür fekki yapılarak inşaata devam edildi. 

voyage otel

 

İnşaatlarla ilgili yıkım kararı çıktı, inşaat sahibine yıkması için 30 gün süre verildi. İnşaat sahibi yıkımı yapmayınca sabah saatlerinde Bodrum Belediyesi ekipleri yıkım işlemi başlattı. 

 

Bunun üzerine bina sahibi olduklarını iddia eden 4 kişi, Bodrum Belediyesi binasına geldi, yetkililerle tartışmaya başladı. Tartışma sonrası şahıslarla güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı. İhbarın ardından polis ekipleri de olay yerine sevk edildi. 

 

4 kişiden 1’inin ambulansla sağlık kontrolüne götürüldüğü öğrenildi. Diğer 3 kişi de ifade işlemleri için karakola götürüldü. 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.