• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 29 Mart 2023 14:51

İzmir’in yeni gözdesi: Velux Bayraklı’nın temelleri atıldı

İzmir’in yeni gözdesi: Velux Bayraklı’nın temelleri atıldı
Velux Ankara, Velux İstanbul ve Velux Bodrum’dan sonra Velux Bayraklı’nın temelleri atıldı.

Velux Ankara, Velux İstanbul ve Velux Bodrum’dan sonra Velux Bayraklı’nın temelleri atıldı. SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla İzmir’de hayata geçen Velux Bayraklı,  . Cadde mağaza konseptiyle yatırımcının tüm ihtiyaçların çözümünü tek noktada buluşturuyor

voyage otel

 

 

Yurt içinde ve yurt dışında prestijli inşaat projelerine imza atan SF Yıldız’ın yatırımları sürüyor. Ankara, İstanbul ve Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum’un ardından SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla İzmir’de yeni bir projenin startı verildi. İzmir’in gözde ilçelerinden olan Konak’ta temelli atılan Velux Bayraklı Projesi, yatırımcısına sunduğu ayrıcalıklarıyla ön plana çıkıyor.

 

 

İHTİYAÇLARA TEK ÇÖZÜM  

 

Ayrıcalıklı bir noktada konumlanan projede, yerleşim planı, kendi özel konumu ve çevre koşulları derinlemesine irdelenerek kurgulandı. Velux, toplamda 235 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Projede, 54 adet 1+1, 36 adet 2+1 konut; 74 adet 1+1, 42 adet 2+1 ve 20 adet 3+1 olmak üzere 136 adet ofis ve 9 adet cadde mağaza bulunmaktadır. İş ve gündelik hayatı bir araya getiren Velux, şehrin enerjisini yaşam alanınızla buluşturuyor. Geniş ve ferah ofisleri ile bir çalışma ortamından beklediğiniz her şey burada! Velux, iş hayatının tüm gereksinimlerini tek lokasyonda toplayan bir yaşam merkezi olarak kurgulandı. Toplamda 136 adet ofisten oluşan Velux Bayraklı, işini hayatının merkezine alanlar için kusursuz bir ortam sunuyor. Cadde mağaza konseptiyle yatırımcının tüm ihtiyaçların çözümünü tek noktada buluşturan Velux Bayraklı, konforlu yaşam seçeneği sağlıyor.

 

 

SELAHATTİN YILDIZ: ÜRETEREK BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

 

 

 

Velux Bayraklı Projesine ilişkin konuşan Ata Yıldız Grup Kurucu Ortağı Selahattin Yıldız, yatırımlarının devam edeceğini söyledi.  Sürdürülebilir bir yatırım politikası izlediklerini belirten Yıldız, “Bizler her daim üretimin merkezinde oldu. Yurt içi ve yurt dışı projelerimizde ilkesel olarak konforlu yaşam seçeneğini benimsedik. Üretimlerimiz de bu çerçevede oldu.  Velux projeleri serileriyle de kendi farkımızı ortaya koyduk. Velux Ankara ve Velux Bodrum’dan sonra Velux Bayraklı projemizi hayata geçiriyoruz. Bu projemizde yatırımcının tüm ihtiyaçlarına çözümler üretilmiş durumda. Bununla birlikte projemizin yapım sürecinde deprem dâhil tüm doğal afetler dikkate alınacaktır. Gerekli yasal ve yapım süreçlerinin tamamı uygulanacak. Bizler üreterek büyümeye devam edeceğiz. Üretirken de insanımıza, şehirlerimize dokunacağız ve ülke ekonomisine katkı sunacağız.” İfadelerini kullandı.