• Nevavprestij
EGE Düzenleme Tarihi : 18 Kasım 2020 12:08 Haber Girişi : 18 Kasım 2020 12:10

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden salgına karşı yeni önlemler

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden salgına karşı yeni önlemler
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentte artan koronavirüs vakalarının önüne geçebilmek için yeni tedbirler aldıklarını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentte artan koronavirüs vakalarının önüne geçebilmek için yeni tedbirler aldıklarını duyurdu. Yarından (18 Kasım) itibaren halka açık kültür, sanat ve spor etkinliklerine ara verdiklerini belirten Soyer, "Teleferik tesisleri, Doğal Yaşam Parkı, Grand Plaza’nın işlettiği tüm restoran ve kafeler, Meslek Fabrikası’nın kursları bir süre kapalı kalacak" dedi.

voyage otel

İzmirliler'e evden çıkmaması yönünde çağrı yapan Soyer, İzmir'de koronavirüs salgınına karşı alınan ek tedbirleri sosyal medya hesabından duyurdu. Soyer açıklamasında şu ifadelere ver verdi:

"Artan salgının önüne geçmek için ek önlemler alıyoruz. Yarından itibaren halka açık kültür, sanat, spor etkinliklerine ara veriyoruz.

Teleferik tesisleri, Doğal Yaşam Parkı, Grand Plaza’nın işlettiği tüm restoran ve kafeler, Meslek Fabrikası’nın kursları bir süre kapalı kalacak.

İzmir'de özellikle önümüzdeki günlerde tedbirleri daha da sıkılaştırmak mecburiyetindeyiz. İzmirliler'den rica ediyorum. Gönüllü karantinayı herkes kendi ölçeğinde başlatsın"