• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Düzenleme Tarihi : 30 Temmuz 2020 13:52 Haber Girişi : 30 Temmuz 2020 13:59

İYİ Partili Kanber: Daha mutlu, daha huzurlu yarınlara ulaşacağımıza inancımız tamdır

İYİ Partili Kanber:  Daha mutlu, daha huzurlu yarınlara ulaşacağımıza inancımız tamdır
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Mesajında birlik vurgusu yapan Kanber, Farklılıkların zenginlik olarak görüldüğü, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde daha mutlu, daha huzurlu yarınlara çok yakında ulaşacağımıza ise inancımız tamdır" dedi.
 

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de derinden etkileyen Covid-19 salgını nedeni ile  buruk bir bayram sevinci yaşadıkalrını ifade eden Kanber,  "Kurban bayramı millet olarak en büyük gücümüz olan dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularımızı doruğa çıkaran bayramlardan bir tanesidir. Atatürk’ün hepimize hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine de kavga ederek değil, yine aynı duygularla demokrasiyle, birlik beraberlikle, dayanışmayla ve uzlaşıyla ulaşabiliriz. Farklılıkların zenginlik olarak görüldüğü, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde daha mutlu, daha huzurlu yarınlara çok yakında ulaşacağımıza ise inancımız tamdır." dedi.

voyage otel

 

Mesajında Atatürk ve şehitlere de yer veren Kanber, "Bu duygularla, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını; terör örgütlerine karşı mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimizi rahmetle anıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği uğruna canını veren aziz şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin bizlere emanet oldukları, bu anlamda küçüklerin sevindirilip, büyüklerin hayır dualarının alınması gerektiği asla unutulmamalıdır." diye konuştu.

 

Kanber, sözlerini şöyle tamamladı: Hastalıkların imtihan olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı bayramlara kavuşmak temennisiyle, aziz Milletimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bayramın insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve esenlikler getirmesini diliyoruz…”