• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Düzenleme Tarihi : 06 Ağustos 2020 10:15 Haber Girişi : 06 Ağustos 2020 10:33

İYİ Parti'den ücretsiz tercih danışmanlığı

İYİ Parti'den ücretsiz tercih danışmanlığı
İYİ Parti Bodrum ilçe başkanlığı ’’Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı’’ hizmeti verecek. Danışmanlık hizmeti ise Üniversite Tercih danışmanlığını 25 yılı aşan süredir yapan Eğitimci İlter Çelik tarafından verilecek.

İYİ Parti Bodrum ilçe başkanlığı örnek bir projeye imza atıyor.  Yükseköğretim Kurumları Sınavını (YKS) geride bırakan gençler istediği üniversiteye yerleşmenin heyecanını beklerken, İYİ Parti Bodrum ilçe teşkilatı da öğrencilerin tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapması için ’’Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı’’ hizmeti başlatıyor. Danışmanlık hizmeti ise Üniversite Tercih danışmanlığını 25 yılı aşan süredir yapan Eğitimci İlter Çelik tarafından verilecek. Danışmanlık bire bir yani kişiye özel yapılacak. Tecrübeli danışman İlter Çelik gerekli görürse görüşmeye öğrencinin birinci derece yakınları da katılabilecek. Pandemi kurallarının sıkı şekilde uygulanacağı görüşmelerde, önceden randevu alınacak. Randevu saatinden önce salona girilemeyecek. Randevusuna gelmeyenlere ise başka randevu verilmeyecek. Bu hizmetten yararlanmak isteyenler 0252 319 33 33  no’lu telefondan veya şahsen İYİ PARTİ BODRUM İLÇE Başkanlığına giderek randevu alacaklar. Görüşmeye gelinirken "Sınav Sonuç Belgesi"nin yazıcı çıktısı ve İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN alınacak "İYİ TERCİH TASLAK FORMU" doldurularak getirilecek. Ayrıntılı bilgi İYİ PARTİ BODRUM Sosyal Medya hesaplarından yer alacak.

voyage otel

 

 

Sosyal Medya Hesaplarımız:

TWİTTER : https://twitter.com/iyipartibodrum8

FACEBOOK : https://www.facebook.com/bodrumiyiparti

İNSTAGRAM : https://www.instagram.com/bodrumiyiparti/

 

İLTER ÇELİK KİMDİR?

 

Marmara Üniversitesi (eski adı İ. A. E. E. FKB Öğretmenliği) den  mezun olduktan sonra girdiği İ. T. Ü. Kimya Mühendisliğininden de mezun oldu.  İstanbul Üsküdar da Güven Deshanesini kurdu.İstanbulun en seçkin dershanecilerinden biri oldu. Genel Fizik Optik ve Genel Fizik Mekanik kitaplarını yazdı. Her iki kitabı da MEB TTK tarafından "kaynak kitap" olarak tanımlandı. MEB ca tayin edildiği resmi Öğretmenlikten, istifa ederek ayrıldı. Yaşamı boyunca, İstanbul'da kendi dershanesinde ve okulunda, seçkin özel okullarda ve özel  Fizik dersleri verdi ve Üniversiteye giriş Danışmanlığı yaptı. Toplamda Otuz binden fazla öğrenciye, Üniversiteye giriş Danışmanlığı yaptı. Türkiye Birinciliği dahi çıkarttı. İstanbul'un en tanınmış özel öğretmeni ve Danışman öğretmen olarak Üniversiteye girişte ilk 1000 lik listede, yer alan öğrencilerinin sayısı toplamda 3000 i geçti.

Üniversite Tercih danışmanlığını 25 yılı aşan süredir yapan İlter Çelik, yıllardır Bodrumda yaşıyor ve işini bir profesyonel olarak sürdürüyor. O şimdi bir İYİ PARTİ üyesi.

Şimdi Bodrum'lu üniversite adaylarına ÜCRETSİZ OLARAK, ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ TERCİH DANIŞMANLIĞI, hizmeti verecek.