• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 10 Mayıs 2023 15:50

İYİ PARTİ’DEN BODRUM’A ÇAĞRI: “BU SON ŞANSIMIZ OLABİLİR”

İYİ PARTİ’DEN BODRUM’A ÇAĞRI: “BU SON ŞANSIMIZ OLABİLİR”
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimine sayılı günler kala, Bodrum halkına bir çağrıda bulundu.

 İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimine sayılı günler kala, Bodrum halkına bir çağrıda bulundu. 32 yıldan bu yana Ankara’da siyasi temsil hakkı olmayan Bodrum’un, her sokağını, her mahallesini, her insanını tanıyan bir milletvekili adayını TBMM’ye göndermesi gerektiğini söyleyen Kanber, “Bodrum’un sorunlarını bilen, yerel idarecilik deneyimi ile tüm sorunlara çözüm odaklı yaklaşabilecek ve Bodrum’da yaşayan herkesin telefonuna cevap verebilecek bir adayımız var. İYİ Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayımız Mehmet Tosun için tüm Bodrum halkından destek bekliyoruz.” dedi.

voyage otel

 

“BODRUM’DA DOĞUP BÜYÜMÜŞ VE BURADA YAŞAYAN BİR MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ.”

 

İYİ Parti Adayı Mehmet Tosun’un Bodrum’da doğup büyüdüğünü, Konacık Mahallesi’nde 10 yıl boyunca yerel yöneticilik yaptığını ve Konacık’ı adeta baştan yarattığını belirterek “Bodrum’un artık ithal siyasetçilere değil, Bodrum’un, Bodrumluların hakkını hukukunu, doğasını, çevresini, denizini, taşını, toprağını koruyacak iradeye ihtiyacı var. Seçim kampanyasında sokaklarda dolaşıp, seçildikten sonra kente bir daha uğramayan bir vekil istemiyoruz. Biz Bodrum’da doğup büyümüş, Bodrum’dan ekmek yiyen, evi yurdu burada olan bir Bodrumlu milletvekili istiyoruz. Haydi Bodrum! Bu son şansımız olabilir.” diye konuştu.

 

İYİ Parti’nin Muğla’da milletvekili adaylarının tümünü “yerli ve milli” isimlerden seçtiğini hatırlatan Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, “Bu kadro, sadece Bodrum’u değil, Muğla’nın her köşesini, her mahallesini, her köyünü, her vatandaşını koruyup kollayacak güce ve kapasiteye sahip. Burada yerleşik yapısı olan, evi, ailesi olan vekil adaylarımıza duyduğumuz güvenle 14 Mayıs seçimlerine gidiyoruz. Sokakta gördüğümüz teveccühü, takdiri ve sevgiyi umarım ki sandıkta da görürüz ve Bodrum için, Muğla için bu seçimleri bir milat yaparız.” ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Kanber, Bodrumluların 14 Mayıs’ta sandığa gittiklerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi için Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na, milletvekili seçimi için de İYİ Parti’ye “EVET” mührü basmasını istedi.

 

“BUGÜN BÖLÜNME, AYRIŞMA GÜNÜ DEĞİL!”

 

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, sözlerini şöyle sürdürdü:

“14 Mayıs’ta normal bir seçime girmeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin vatandaşları olarak, otokrasiden demokrasiye geçmek üzere son şansımızı kullanacağız. Bu değişimi, Millet İttifakı olarak “makul” sayıda milletvekilini TBMM’ye göndererek yapamayız. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu tek başına seçtirmek de kurtuluşumuz olmaz! Az sayıda milletvekili ve seçilmiş cumhurbaşkanımızla ancak ve ancak mevcut rejimin içinde kalabiliriz. Yapmamız gereken, Millet İttifakı’nın milletvekili listelerine oy ve destek vererek, Milletin Meclisi’nde söz, karar ve yetki sahibi olmaktır. Ancak bu şekilde tek adama doğru hızla evrilen Partili Cumhurbaşkanlığı Sisteminden kurtularak, “Geliştirilmiş Demokratik Parlamenter Sistem”e geçiş yapabiliriz. Türkiye’nin zamanı kalmadı, Muğla’nın zamanı kalmadı, Bodrum’un zamanı kalmadı! Bugün bölünemeyiz, bugün ayrışamayız, bugün o gün değil!”

 

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, 28.Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinin Bodrum’a, Muğla’ya ve tüm ülkeye hayırlar getirmesini diledi.