• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 18 Aralık 2023 15:02

İYİ Parti’de istifalar sürüyor! 120 kişi Zafer Partisi’ne katıldı

 İYİ Parti’de istifalar sürüyor! 120 kişi Zafer Partisi’ne katıldı

Ülke genelinde olduğu gibi Muğla’nın Dalaman ilçesinde de İYİ Parti’de sular durulmuyor. Partisinden istifa eden 120 kişi törenle Zafer Partisi’ne katıldı. Törende aynı zamanda geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Zafer Partisi İlçe Başkanı Ramazan Şahin’in yerine atanan Murat Koşar ve yönetiminin tanıtım toplantısı da gerçekleşti.

voyage otel

 

Rozet takma törenine Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Cem Ayber, Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve partililer katıldı. Rozetleri İl Başkanı Cem Ayber, Kurucu İl Başkanı Ünal Yiğit, Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ve Dalaman İlçe Başkanı Murat Koşar taktı.

 

KATILIMLARIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR


Zafer Partisi İl Başkanı Cem Ayber, Muğla ve ülke genelinde Zafer Partisi’ne katılımların her geçen daha da arttığını belirterek; “Ülkemiz büyük sorunlar sarmalı içinde. Bu sorunların üstesinden gelecek ve çözüm sağlayacak, projeler üretecek tek parti Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın önderliğinde Zafer Partisi ve kadrolarıdır. Halkımız ümitsiz olmasın artır Zafer Partisi var. Seçim çalışmalarımız sürdürüyor. Her yerde seçimlere kendi adaylarımızı çıkaracağız” dedi.