• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 09 Mart 2024 17:22

İYİ Parti Bodrum Seçim Ofisi açıldı

İYİ Parti Bodrum Seçim Ofisi açıldı
İYİ Parti Bodrum belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Ortakent’te bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Ahmet Aras’la yaşanan gerginliğin iç yüzünü anlattı

İyi Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, Ortakent’te bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı. Açılışa Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Prof. Dr. Metin Ergun, il başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İlçe başkanı Murat Ogün Yıldız da katıldı. Coşkulu bir kalabalığın eşlik ettiği açılışta başkan adayı Raşit Emir Süer, CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Aras’la yaşadığı gerginliği anlattı.

voyage otel

 

 

PROVOKASYONU AHMET ARAS YAPTI

 

 

Ahmet Aras’ı gördüğünde göz göze gelmesine rağmen tokalaşmak istemediğini, bu yüzden içeri girdiğini söyleyen Raşit Emir Süer; “ben kendisiyle tokalaşmak istemedim. Mecbur değilim. Ama Tamer Mandalinci kardeşimi kucakladım. Çünkü bu kardeşim henüz Bodrum’a herhangi bir zarar vermedi. Ahmet Aras’la herhangi bir tatsızlık çıkmasın diye de içeriye girdim. Hemen belirteyim Ahmet Aras’ı ömrümde ilk defa canlı canlı gördüm. Kendisiyle herhangi bir geçmişim yok. Fakat kendisi ısrarla içeri girip elimi sıkmak istedi. Bende kendisine “evlatlarımızın katili Abdullah Öcalan’ın avukatını başkan yardımcısı yapan birinin elini sıkmak istemiyorum. Bodrum’a verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen birinin elini sıkmak istemiyorum” dedim. Bu yüzden çok gerildi ve benim AKP ağzıyla konuştuğumu söyleyerek, provokasyon yapmaya başladı. Herkes istediğinin elini sıkar, istemediğinin elini sıkmaz. Ben doğruları dimdik söyleyen bir adamım. Provokasyonu yapan ben değil, ısrar eden Ahmet Aras yapmıştır. Ben Migros A.Ş. ile ortağım. Ama Ahmet Aras bana mafya bozuntusu dedi. Ben saygın bir iş insanıyım. İnsanları dış görünüşüyle yargılayıp halka beni öyle empoze etmeye çalışan Ahmet Aras’ı kınıyorum. Bana mafya bozuntusu diyen Ahmet Aras hakkında hukuki işlemleri başlatıyorum. Kazanacağım tazminatı da şehit ailelerine bağışlayacağım” dedi.

 

 

BODRUM BU BECERİKSİZLİĞİ HAKETMİYOR

 

 

Bodrum’la ilgili bir çok ses getirecek projesi olduğunu söyleyen İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer, bu projeleri detaylı olarak önümüzdeki günlerde açıklayacağını belirtti. Bodrum’u hakettiği şekilde, hakettiği yere getirecek şekilde yöneteceklerini söyleyen Süer; “Bodrum Belediyesi yönetilemiyor. Bende bir Bodrum Belediyesi mağduruyum. Su yok, yol yok, kaldırım yok. Bodrum bu beceriksizliği haketmiyor. Öyle projelerimiz var ki, çok değerli meclis üyelerimizle birlikte çok kısa süre içinde Bodrum’da yaşanan tüm olumsuzluklar tarih olacak” dedi. Raşit Emir Süer’den sonra konuşma yapan İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Metin Ergun, Bodrum’un hemen hemen hiçbir hizmet almadığını söyledi. Kendisinin belediyeciliği çok iyi bildiğini söyleyen Metin Ergun; “bugün Bodrum’da esnaf ziyareti yaptık ama gelin görün ki yolun ortasında yürümek zorunda kaldık. Çünkü Bodrum’da kaldırım yok. Sadece kaldırım mı, ne su var, ne alt yapı var ne de yol var. Ve bunu çözebilecek bir yönetim de yok. Tüm tecrübemi Muğla ve ilçeleri için kullanacağım ve başta Bodrum olmak üzere ülkemizin dünyaya açılan kapısı Bodrum ve Muğlamız’ı sorunlarından kurtaracağız” dedi.