• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 21 Mayıs 2021 15:22

İstismarcı sadece 5 ay tutuklu kaldı!

İstismarcı sadece 5 ay tutuklu kaldı!
Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Güllük Mahallesi’ndeki bir berberin 15 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunması nedeniyle açılan davada kişiye 4 yıl hapis cezası verildi. 5 ay tutuklu kalan şahıs salıverildi.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Güllük Mahallesi’nde 28 haziran 2020 tarihinde meydana gelen olayda evli ve iki çocuk babası 62 yaşındaki T.B. yandaki işletmede çalışan 15 yaşındakii S.A. isimli kız çocuğuna elle, öperek ve okşayarak cinsel istismarda bulundu. Olayın hemen ardından S.A. nın ailesinin şikayeti üzerine göz altına alınan T.B: tutuklanarak cezaevine gönderildi.

voyage otel

5 AY TUTUKLU KALDI SALIVERİLDİ

 

Bodrum1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen üç celse sonunda  “Sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı” eyleminde bulunduğu suçlamasıyla 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yaklaşık 5 ay hapis yatan T.B. nin bu süre sonunda tahliye edilmesine Bodrum Kadın Dayanışma Derneği aile, S.A. nın avukatı Kader Çekim tepki gösterdi. Kadem Çekim  yaptığı açıklamada “bütün ısrarımıza ve olayın birkaç kez tekrarına rağmen dava çocuğun cinsel istismarından değil sarkıntılık nedeniyle açıldı. Şahıs kısa bir süre yatıp çıktı. Aynı kişinin bir daha bu suçu işlemeyeceği yönünde kuşkularımız var” dedi.