• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 16 Aralık 2021 10:43

İşletmelerde yılbaşında müziği tepkisi! Osman Gürün sanki bu şehrin başkanı değilsiniz

İşletmelerde yılbaşında müziği tepkisi! Osman Gürün sanki bu şehrin başkanı değilsiniz
Mandalin Bar sahibi Atilla Serttaş, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a seslenerek, “Sayın Turizm Bakanım, bölgedeki sizin otelleriniz ne yapacak gece 24.00’dan sonra yeni yıl kutlamaları yapacak mısınız?” dedi.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde Mandalin Bar işletme sahibi ve aynı zamanda Muğla Turizm, Gastronomi, Yeme-İçme, Eğlence İşletmecileri Derneği (TURİDER) Başkan Yardımcısı Atilla Serttaş’da sosyal medya hesabından, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u hedef alan bir paylaşım yaptı.

voyage otel

 

 

“OSMAN GÜRÜN SANKİ BU ŞEHRİN BAŞKANI DEĞİLSİNİZ”


Serttaş’ın isyanının nedeni ise yılbaşında müziğin 24.00’da kapanacak olmasıoldu.

Serttaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Yeni yıl geldi çattı. Saat 00.00’da müzik kapanacak mı? Yoksa oteller programa devam edecekte eğlence sektörü buna seyrederek mi bakacak? Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de mekânlar sabaha kadar açık. Muğla’da kapalı. CHP’li başkan Sayın Osman Gürün sanki siz bu şehrin başkanı değilsiniz, hiçbir şeye ses çıkarmayın, seyirci kalın, bu olmaz.

 

“TURİZM BAKANIM SİZİN OTELLERİNİZ NE YAPACAK?”

 

Sayın Turizm Bakanımız bölgedeki sizin otelleriniz ne yapacak 24’den sonra yeni yıl kutlamaları yapacak mı? Sizler yaparken biz de Osman Gürün Başkan gibi bakıp kalacak mıyız? Öylece sessizce izleyecek miyiz?”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haziran ayında yaptığı basın açıklamasında, “Müzikle ilgili sınırlamayı daha ileri bir saat olan 24.00’e çekiyoruz. Kusura bakmasınlar. Gece, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur” açıklaması yapmıştı. Erdoğan’ın bu açıklaması Müzisyenler ve mekan sahipleri tarafından tepkiyle karşılanmıştı.