• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 02 Nisan 2024 11:58

İş İnsanları Bahattin Öztürk'ün iftar yemeğinde buluştu

İş İnsanları Bahattin Öztürk'ün iftar yemeğinde buluştu
Bahattin Öztürk konuşmasında "İftarımızı bugün burada yoğun katılım ile gerçekleştiriyoruz, Ramazan Ayı bereket ve paylaşma ayıdır, biz ise burada Ramazan'ın maneviyatını hemşehrilerimizle, dostlarımızla, Bodrumlularla paylaşmak istedi" dedi

Turizmci ve  iş insanı Bahattin Öztürk, düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde hemşehrilerini biraraya getirdi. İftar Phoenix Sun Otel'de gerçekleşti. Yoğun katılım olan iftar yemeği öncesi mevlüt okutuldu. İftara Kars Dernek Başkanı Kasım Aydın, Van Dernek Başkanı İshak Kalkanlı ve yöneticileri, DEM Parti Bodrum İlçe Eş Başkanı Ersin Yaşar, çok sayıda iş insanı ile vatandaşlar katıldı.

voyage otel

 

 

 

 

Bahattin Öztürk konuşmasında "İftarımızı bugün burada yoğun katılım ile gerçekleştiriyoruz, Ramazan Ayı bereket ve paylaşma ayıdır, biz ise burada Ramazan'ın maneviyatını hemşehrilerimizle, dostlarımızla, Bodrumlularla paylaşmak istedik. Bugün burada bir iftar yemeğinden ziyade bir dayanışma kültürüyle ve birlikteliklik zemininde birarada olduk. Birlikteliğimiz bize gurur ve güç veriyor."dedi.