• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 29 Ekim 2022 10:08

İş İnsanı Selahattin Yıldız’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

İş İnsanı Selahattin Yıldız’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Atayıldız Grup Kurucusu ve Velux Yalıkavak Villa Projesi’nin yatırım ortağı Selahattin Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Atayıldız Grup Kurucusu ve Velux Yalıkavak Villa Projesi’nin yatırım ortağı Selahattin Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

voyage otel

 

Atayıldız Grup Kurucusu Selahattin Yıldız, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde destansı bir inanç ve kararlılıkla ve Türk halkının tüm imkânsızlıklara rağmen eşine az rastlanır tarihi bir zafer kazandığı Kurtuluş Savaşı sonrasında, milli iradenin tecellisinin, cumhuriyetin ilanıyla sağlandığını belirterek Cumhuriyetin 99. yıl dönümünü milletçe kutlamanın büyük gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

29 Ekim 1923’ün gurur dolu tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu kaydeden Yıldız, “ Tarih 29 Ekim 1923… Bundan tam 99 yıl önce bugün, temelinde kan ve iman, azim ve gözyaşı, vatan ve millet sevgisi olan; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk milletinin karakterine ve geleneklerine en uygun idare” olarak ifade ettiği geleceğimizin teminatı, dirilişin sembolü Cumhuriyet’imiz ilan edilmiştir. Ve o gün bugündür, “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” Ne mutlu bizlere ki bugün, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu, büyük bir sevinç ve gururla hep birlikte yaşıyoruz. Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

 

29 Ekim’in inançlı ve kararlı bir ulusun, Tam Bağımsızlık Mücadelesinin örnek bir ürünü olduğunu belirten Yıldız, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesini, ekonomik zaferlerle taçlandırarak yarınlara taşıma azmi ve inancıyla yorulmadan yarınların büyük Türkiye’si için çalışmaya devam ediyoruz. Aradan geçen 99 yılda ülkemiz önemli mesafeler kat etmiştir. Cumhuriyetimizin değerlerini yükselterek bugünlere taşıma azmiyle ilerleyen ülkemiz, köklü tarihi geçmişi, zengin kültürü ve jeopolitik konumuyla bölgemizin ve dünyanın parlayan yıldızıdır. Milletçe el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürürsek çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel yoktur” ifadelerini kullandı.

 

Yıldız, mesajını şu ifadelerle bitirdi; “Dün olduğu gibi bugün de iyi ve kötü günde bir arada olan milletimiz aştığı tüm zorluklarla ve karşısına çıkan engellerle yaptığı mücadelesiyle yarınlara emin ve kararlı adımlarla yürümeye devam etmektedir. Bu düşüncelerle, Manisa iş dünyası adına, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bize bu topraklarda, bu imkanlarla yaşama imkanını sunabilmek için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor; Cumhuriyet Bayramı'nın, Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği hedefe ulaşma azmini ve çabasını, ülkemizin aydınlık geleceği için kendisine şiar edinmiş büyük milletimize kutlu olmasını, ülkemize ve ulusumuza mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum.” 

 

BODRUM’UN YENİ YAŞAM ALANI OLACAK

 

Bodrum’da son dönemlerde doğa ile uyumlu özelliğiyle adından sıkça söz ettiren Velux Yalıkavak hakkında şu bilgileri paylaşıyoruz.  

 

Velux Yalıkavak, 64 bin metrekarelik peyzaj alanı ile lüksün doğal güzelliklerle harmanlanmasından meydana geliyor. Özel havuz, sahil ve iskele ayrıcalığının sunulduğu; 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde üst segment villalardan oluşan projede konutlar, 104 ila 140 metrekare arasında değişirken, müstakil villaların büyüklüğü ise 583 metrekareye kadar çıkıyor.

 

Yaz & kış kullanıma uygun

 

Ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını kullanıcılarına açmak üzere inşa edilen Velux Yalıkavak, Bodrum Gümüşlük ile Yalıkavak arasındaki Koyunbaba mevkiinde ve Yalıkavak Marina’ya 5-7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Zemin etüdü ve yapı denetimi yapılmış, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilen proje, açık otopark, balkon, ebeveyn banyosu gibi özellikleri de barındırıyor. Velux Yalıkavak’ın sosyal donatıları arasında; açık ve kapalı havuz, mülk özelinde sahil ve iskele, spor salonu, spa, restoran ve sahil kafeleriyle market ve ev servis hizmetleri de yer alıyor. Böylece kullanıcılara hem yazın hem de kışın konforlu yaşama uygun imkanlar sunuluyor.

 

 Denizin ve doğanın kucağında

 

 Doğayla ve denizle baş başa kalmanın verdiği huzur paha biçilemez. Yemyeşil ağaçlar ve rengarenk bitkilerle çevrili bir peyzaj alanına sahip Velux Yalıkavak, kullanıcıları için tabiatla iç içe, kuş cıvıltılarını dinleyerek doğa yürüyüşleri gerçekleştirilecek şekilde dizayn ediliyor. En ince detaylara kadar düşünülerek büyük bir titizlikle oluşturulan projede, doğanın içinde sağlıklı bir yaşam için bisiklet yolu ile koşu yolu da mevcut yer alıyor. Doğaya oldukça özenle yaklaşan Velux Yalıkavak, aynı zamanda sıfır atık projesini de benimseyerek çevre dostu bir yaklaşım sergiliyor.