• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 28 Ekim 2023 11:04

İş İnsanı Selahattin Yıldız 100. Mesajı verdi

İş İnsanı Selahattin Yıldız 100. Mesajı verdi
Selahattin Yıldız, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 100. Yılı için bir kutlama mesajı yayınladı

Atayıldız Grup Kurucusu ve Velux Yalıkavak Villa Projesi’nin yatırım ortağı Selahattin Yıldız, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşunun 100. Yılı için bir kutlama mesajı yayınladı. Yıldız, mesajında şunları kaydetti:

voyage otel

“Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı, ülkemiz tarihindeki önemli bir dönüm noktasıdır. Cumhuriyet demek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk demektir. Atatürk bu rejimi Türk halkına olağan üstü bir çaba ile armağan ederek bizlere en güzel mirası bırakmıştır. Savaşın değil barışın ve güzelliklerin yer aldığı, insanların temel hak ve özgürlüklerini koruyan, gelecek nesillere bırakabileceğimiz çağdaş bir Türkiye için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde gençlerimizle birlikte cumhuriyeti büyüten neferler olacağız.

Işığı ile bugün hala yolumuzu aydınlatmaya devam eden ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatanımızı çağdaş, modern ve gelişmiş bir seviyeye taşımak için ilan ettiği Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamaktan dolayı onurlu ve gururluyuz. Cumhuriyet yolunda mücadele veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak tüm silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve kahraman şehitlerimizi minnetle anıyorum.

Cumhuriyetimizi korumak ve geliştirmek bizlerin en büyük görevidir! Bu yolda yarının geleceği olan gençlerimizin cumhuriyeti doğru tanıması, ilke ve inkılapları benimsemesi çok mühimdir. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun! Daha nice 100 yıllara.”

 

 

VELUX YALIKAVAK HAKKINDA

 

 

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığındaki Velux Yalıkavak projesi, “Doğanın içinde, doğayla bütünleşik” mottosu ile “Sıfır Atık Projesi”ni de ilke edinerek geliştirilmiş. Velux Yalıkavak projesi, 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 seçenekleri ile tümü denizi görecek şekilde konumlandırılmış, 18 adet Rezidans ve 65 Villa olmak üzere 83 adet konuttan oluşan 64.000 metre kare proje toplam alanına sahip Bodrum’un yeni gözdesi olmaya aday. Projede konutlar, 104 ila 140 metrekare arasında değişmektedir. Müstakil villaların büyüklüğü ise 583 metrekareye kadar çıkmaktadır. 63 Blok’tan oluşan Velux’te, her konuta özel havuzlar yer alırken, ayrıca projeye ait sahil ve iskele de bulunmakta.

 

 İNSAN ODAKLI ÇEVRE DOSTU PROJE

 

 

 Ayrıca projede açık otopark, balkon, ebeveyn banyosu gibi özellikleri de bulunmaktadır. Projenin sosyal olanakları arasında; açık ve kapalı havuz, mülk özelinde sahil ve iskele, spor salonu, spa, restoran ve sahil kafeleriyle market ve ev servis hizmetleri de bulunmaktadır. Böylelikle kullanıcılara hem yazın hem de kışın konforlu yaşama uygun olanaklar sunulmaktadır. Doğa ile denizi buluşturan proje Gümüşlük ile Yalıkavak arasındaki mevkide bulunuyor. Ege adaları manzarasına sahip Velux projesi, Yalıkavak Marina’ya sadece 5 dakika mesafede yer alıyor.