• raşit emir süer
GÜNCEL Düzenleme Tarihi : 25 Ağustos 2022 15:13 Haber Girişi : 25 Ağustos 2022 14:00

İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi

İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi
İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarılarak özel bir hastanede tedavi altına alındı.

HABER MERKEZİ -  İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Tatlıses araçta sıkıştı.

voyage otel

Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde içinde Tatlıses'in de bulunduğu minibüs, kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs şarampole devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler Tatlıses'in sıkıştığı minibüsü vinçle yola çıkardı. Daha sonra Tatlıses sağlık ekiplerince hastaneye götürülmek üzere ambulansa alındı. Tatlıses'in yanında bulunan 4 kişinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.   

 

ÇOK SAYIDA EKİP GÖNDERİLDİ

 

Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İbrahim Tatlıses'in yanında kızının da olduğu öğrenildi. Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda araçtan çıkarırsınız” dediği kaydedildi. Araçtan çıkarıldıktan sonra yürüyerek ambulansa binen Tatlıses, tedavi için özel bir hastaneye kaldırıldı. Tatlıses'in çocukları Dilan Çıtak ve Ahmet Tatlı hastaneye geldi. 

Kaza bölgesinde güvenlik güçleri tarafından görüntü alınması engellendi.

 

POLAT YAĞCI: İBRAHİM BEY ZARAR GÖRMEMİŞ 


İbrahim Tatlıses’in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama yapımcı Polat Yağcı’dan geldi. Hürriyet’e konuşan Yağcı, "Otomobilden herkesi çıkardılar... İbrahim Bey arkada oturduğu için hiç zarar görmemiş. Herkesin durumu iyi. Kızı Elif Ada arabada değildi. ” ifadelerini kullandı.