• raşit emir süer
POLİTİKA Haber Girişi : 28 Eylül 2022 16:28

İbrahim Bilgi istifa sonrası konuştu! Yaşananları tek tek anlattı

İbrahim Bilgi istifa sonrası konuştu! Yaşananları tek tek anlattı
MHP Bodrum eski İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, 10 aylık görev süresini değerlendirdi, gelecek planlarını anlattı

18 Aralık 2021 tarihinde MHP Bodrum İlçe Başkanı olarak atanan ve geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden İbrahim Bilgi, görevi boyunca yaptığı çalışmaları anlattı. Ekibiyle birlikte 10 aylık görev süresi içinde kavgadan uzak, birleştirici, uzlaştırıcı ve sadece Bodrum’un yararına söylem ve çalışmalarda bulunduğunu ifade eden İbrahim Bilgi, şunları söyledi;  “Görevi aldığımız ilk gün ve sonra ki her açıklamamızda, milletvekili ya da belediye başkan adayı olmayacağımı söyledim. Çalışmalarımı hep bu yönde yaptım. Bodrum’un büyük sorunlarının çözümünün, 2030, 2040, 2050 yıllarını planlamanın tek yolunun, birlik olmak gerektiğini söyledim. Bu amaçla vatanını, milletini, bayrağını ve Atatürk’ü seven tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına ortak bir çalışma içine girmeyi ve Bodrum’un geleceğini hep birlikte planlamayı teklif ettim.

voyage otel

 

 

Muğla’nın en büyük ilçesi olmasına rağmen, Cumhuriyet tarihinde sadece 2 milletvekili çıkarabilmiş olmanın, Bodrum’un bir ayıbı olduğunu dile getirdik. Bu yüzden tüm siyasi partilere, ilk sıra Muğla Milletvekili adayının Bodrum’dan çıkması çağrısında bulunduk.

 

 

Bunu niye istedik?

 

Çünkü bu kadar büyük sorunlarla hep birlikte başederken, Ankara’da da Bodrum’un tanıyan, bilen, burada yaşayan bir milletvekilinin TBMM’de Bodrum’a büyük katkısı olacağını düşündük. Ekibimle birlikte hazırladığımız 46 büyük projeyi zaman zaman anlattım. Gündoğan Bitez arasında tünelden, Mumcular ve Turgutreis’e devlet hastanesine, Bodrum Üniversitesi’nden, hafif raylı sisteme kadar hayal gibi görünen, ama Ankara’da ki milletvekillerimiz ve Bodrum’da birlik beraberlikle yaratacağımız büyük güç için son derece kolay olan projeleri hep tartıştık.

 

 

Biz Bodrum için bu kadar yoğun ve samimiyetle çalışırken, hakkımda sosyal medyada sahte hesaplardan yapılan yalan ve iftiraları, tarafıma atılan tehdit ve şantaj mesajlarını yargıya taşıdım ve tüm Bodrum’un huzurunda benimle ilgili elinde kimin hangi belgesi ya da bilgisi varsa yargıya başvurmasını istedim. Ama 1 ay geçmesine rağmen tek bir kişi bile bir belge sunmadı, sunamadı. 27 yaşında Türkiye’nin en genç belediye başkanı seçildiğim andan itibaren 15 yılı belediye başkanlığı olmak üzere 30 yıllık siyasi hayatımda hakkımda tek bir isnat edilen suç olmadı. Hiçbir ceza almadım.

 

 

İlçe Başkanlığım süresince hemşehrilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgi, destek ve inanç ben ve ekibimi çok duygulandırdı. Demek ki kendimizi doğru anlatmışız. İşte bu yüzden İbrahim Bilgi olarak ben ve aynı düşüncede olan arkadaşlarımla birlikte, sizlere ve davamıza hizmet yolunda, çok daha kararlılıkla yürüyeceğimizi söylemek istiyorum.”