• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 18 Ağustos 2022 14:15

Hizmet tartışmasına  Gökmen de dahil oldu!

 Hizmet tartışmasına  Gökmen de dahil oldu!
MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi’nin dün yaptığı açıklama ile başlayan ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ile devam eden 2Bodrum'a Hizmet' tartışmasına  AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen de katıldı.

 EGEALTERNATİF/BODRUM-  MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi’nin dün yaptığı açıklama ile başlayan ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ile devam eden 2Bodrum'a Hizmet' tartışmasına  AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen de katıldı.

voyage otel

 

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi’nin dün yaptığı “Bodrum’un hali içler acısı" başlıklı basın açıklamasına, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan tepki göstererek “Sayın İbrahim Bilgi’nin Bodrum’dan haberi yok” ifadesini kullanmıştı. Tartışmaya bugün AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen de katıldı.

 

 

CHP'Lİ KARAHAN’I HEDEF ALDI

 

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’a dün sarf ettiği sözler üzerinden yüklenen Gökmen,  “Sayın Karahan açıklamasında MHP İlçe Başkanımız Sn. İbrahim Bilgi’ye bana sorması için bir şeyler yazmış. Bizim Cumhur İttifakımızı sanırım sizin 6 buçuk benzemez ittifakınız ile karıştırdınız Karahan. Bilgi Başkanım da ben de sürekli Bodrum’un her köşesinde Bodrumlularla iç içe sorunları yerinde görüyoruz. Siz resim, heykel sergileri, konserler, kokteyllerden kafanızı kaldıramadığınız için Bodrumlunun sorunlarını görmemeniz normal. Tabi Bodrumlunun içine girmeye yüzünüz varsa gezebilirsiniz" dedi. 

 

Sorunların  olduğunu hatırlatan Gökmen,  "Yollara yama yapmayı bile beceremeyen, sinekleri doğru düzgün ilaçlayamayan, her yeri pisliğin tozun götürdüğü, vatandaşına su bile veremeyen, esnafına kabusu yaşatan, seçim zamanı mikserlerle beton desteği verdiği gariban vatandaşa şimdi yıkım kararı gönderen, sürekli skandallarla anılan, yönetemediğiniz Belediye Başkanlarınıza hiç mi sorunuz yok! Merak etmeyin yıllardan beri çile yaşattığınız Bodrumda yaşayan tüm vatandaşlarımız, sorularını size hazırladı hem de ecel soruları gibi. Sayın Karahan, senin muhallebi yerken kırdığın dişini, 23 Ağustos salı günü Yeni Bodrum Devlet hastanemizin, Diş Polikliniğinde tedavi ettirelim...” diye konuştu.