• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 05 Haziran 2020 16:25

HD Kauçuk Covid-19 ile üreterek mücadele verdi

HD Kauçuk Covid-19 ile üreterek mücadele verdi
Denizli’nin dünyaya açılan yüzü HD Kauçuk Covid-19 sürecinde körük üretim hattına yeni eklemiş olduğu makinalarla üretim kapasitesini yıllık 400 bin adete çıkardı.

Denizli’nin önde gelen şirketlerinden HD Kauçuk Covid-19 sürecindeki çalışmaları ile hem iş dünyasında hem de vatandaşlar arasında takdir topladı. Yaşanan sıkıntılı süreçte personel eksiltmeden yeni istihdam yaratan şirket üretimde de boş durmadı. HD Kauçuk Covid-19 sürecinde körük üretim hattına yeni eklemiş olduğu makinalarla üretim kapasitesini yıllık 400 bin adete çıkardı. Bunun yanı sıra şirket kauçuk enjeksiyon hattında yıllık 3 bin tonluk üretim kapasitesi ile ticari araç yedek parça grubunda 20 binden fazla ürün çeşitliliği sunuyor.

voyage otel

Covid 19 sürecinde Türkiye’de üretim zor süreçlerden geçerken başarılı çalışmalara imza atan HD Kauçuk’ın CEO’su Ekrem Ateş,”Covid-19’un tüm dünyada sağlık,ekonomi,eğitim, sosyal yaşam ve üretimde derin yaralar bıraktığını belirtti . Şirket olarak virüsün etkilerini çalışanlarımıza, şirketimize ve ülkemize hissettirmemek için tüm ekibimizle elimizden geleni yaptık. Biz bu zorlu süreçten yine üreterek ve birbirimize destek olarak çıkacağımıza inandık ve inanıyoruz. Bunun için istihdamı arttırdık, üretim kapasitemizi genişlettik. “dedi. Ateş , ayrıca tüm Türkiye olarak üretmeye devam etmemiz gerektiğini ve Dünyada da en kısa zamanda bu problemin son bulacağını ümit ettiklerini belirtti.