• ali öztürkl hdr ilanı
EĞİTİM Haber Girişi : 12 Mayıs 2025 14:01

Hakkaride farkındalık yürüyüşü düzenlendi

Hakkaride farkındalık yürüyüşü düzenlendi
Hakkaride 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla farkındalık yürüyüşü düzenlendi.İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür
Hakkaride 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla farkındalık yürüyüşü düzenlendi.
İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Abdulhalim Ünalan, Kızılay Şube Başkanı Recep Bozkurt ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, okul müdürleri, engelli bireyler, aileleri, öğrenci ve öğretmenler, etkinlik kapsamında hastane önünde bir araya geldi. Katılımcılar, ellerindeki döviz, pankart ve Türk bayraklarıyla buradan Bulvar Caddesindeki eski belediye binasının bulunduğu yere kadar yürüdü.
Yılmaz, Ünalan ve diğer katılımcılar, alanda kurulan ve özel öğrencilerin yaptığı çalışmaların sergilendiği stantları gezdi.
Kızılay Şubesi, etkinliğin ardından katılımcılara ikramlarda bulundu.