• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Haziran 2023 15:06

Hafriyat kamyonu VIP minibüsün üzerine devrildi, iş insanı öldü

Hafriyat kamyonu VIP minibüsün üzerine devrildi, iş insanı öldü
Bodrum'da sollama yapan toprak yüklü hafriyat kamyonu, VIP minibüsün üzerine devrildi. İş makinelerinin yardımıyla toprak altından çıkartılan minibüsteki iş insanı Muhittin Orhon yaşamını yitirdi.

Bodrum Gölköy'deki Bülent Ecevit Caddesi'nde iddiaya göre Torba Mahallesi'nden Milas yönüne giden Fikret Çevlik'in kullandığı hafriyat yüklü kamyon, sollamak istediği VIP minibüse çarptı.

voyage otel

 

DHA'nın haberine göre Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan kamyon, minibüsün üzerine devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Tonlarca ağırlıktaki kamyonun üzerine devrildiği minibüstekilere, ulaşmakta ekipler güçlük çekti.

 

Kaza nedeniyle trafik durma noktasına gelirken, uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma ekipleri trafiği kontrollü bir şekilde sağladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ilk olarak kamyon sürücüsü Fikret Çevlik araçtan yaralı olarak çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çevlik, bir özel hastaneye kaldırıldı.

 

Devrilen kamyondaki toprak, minibüsün içine doldu. İş makineleri ile minibüse dolan toprak boşaltıldı. Kamyon vinçle kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu minibüs sürücüsü İbrahim Halil Akbal ile yanındaki Hür Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Orhon'a (73) ulaşıldı.