• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 23 Mayıs 2022 11:12

Hado, Bodrum'da Yoğun İlgi Gördü!

Hado, Bodrum'da Yoğun İlgi Gördü!
Son dönemlerde giderek yaygınlaşan ve geleceğin sporu olarak da bilinen sanal gerçeklik sporu “Hado” Bodrum’da büyük ilgiyle karşılandı.

Son dönemlerde giderek yaygınlaşan ve geleceğin sporu olarak da bilinen sanal gerçeklik sporu “Hado” Bodrum’da büyük ilgiyle karşılandı.

voyage otel

 

Midtown Alış Veriş Merkezi'nin  19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında  Bodrum’a getirdiği  Hado’ya büyük ilgi vardı. Yaklaşık bir hafta Bodrumluların hizmetinde olan Hado'yu oynamak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Günde yüzlerce kişinin oynadığı oyun için büyük heyecan yaşandı. Özellikle orta yaş çocuklar ve genclerin tercih ettiği Hado'yu hemen hemen her yaş kategorisinden Bodrumlu oynadı. Özellikle hafta sonu yoğunluğu Hado'ya ilgiyi bir kez daha arttırdı.

 

Kalkan ile savunma yapıp enerji topları ile diğer rakiplerin vurulmaya çalışıldığı oyunda takımlar 3 kişiden oluşuyor, karşılaşmalar 80 saniye sürüyor. En çok sayı alan takım şampiyon oluyor.

 

 

Hado, oynu ziyaretçilerden de tam not aldı. Oynu oynamak için Midtown Alış Veriş Merkezi'e gelen 12 yaşındaki Deniz Arslan, "Bu oyun çok  güzel. Aslında sanal dünyada merak edilen bir oyundu. Ben de bugün bu oynu oynadım. inanılmaz bir heyecean vardı. Oynarken neler yapabileceğinizi hayal ediyorsunuz. Böylesi bir oynun burada olması biizm için bir şans ve  güzel odlu" dedi.

 

Hado, meraklısı 18 yaşındaki Berk Çiçek, "Ben oynu yakından takip ediyorum. Böyle bir imkanın sağlanması bizi mutlu etti. AVM'ye teşekkür ediyorum. Hado, geleceğin oyunu dolaysıyla geleceğin oynunun oynamak deneyimlemek benim için önemli  bir işti. Dolaysıyla geelcekle buluşmak güzel oldu" ifadelerini kullandı.

 

Hado etkinliği dün itibariyle sona erdi.