• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 15 Temmuz 2021 10:10

“Haberde emsal gösterilen iskelenin izinli olması talihsizlik olmuştur”

“Haberde emsal gösterilen iskelenin izinli olması talihsizlik olmuştur”
Açıklamada, İskelenin uzun süreden beri olduğunu ve Bodrum’da örnek gösterilen bir yapı olduğunun belirtildi.

Haber Merkezi -  12.07.2021 tarihinde  Gazetemizde ‘Bodrum'un gözdesi Yalıkavak'ta isyan ettiren görüntü!’ başlığıyla yer alan habere ilişkin iddiaya söz konusu olan iskele sahibi konuya ilişkin açıklama yaptı.  Açıklamada, İskelenin uzun süreden beri olduğunu ve Bodrum’da örnek gösterilen bir yapı olduğunun belirtildi.
Açıklamanın tamamı ise şöyle:

voyage otel

“Hassasiyetiniz için teşekkür ederek, ilgili yazıda bahsi gecen iskelenin öncelikle 2008 den beri İzinli olduğunu belirtmek isterim.
Kacak yapılaşmaya örnek verilirken, bölgede yüzlerce kacak, mühür fekki ile kullanılan iskeleler varken, haberde emsal gösterilen iskelenin izinli olması talihsizlik olmuştur.  2008 yılından beri kira bedelleri ve ecrimisil bedelleri ödenen, izinli bir iskelenin basta özel evin sahibinin ismi verilerek daha sonra silinmiş olmasına rağmen doğru olmamıştır.  Denizler herkesindir ve herkes istediği yerden denize girme hakkına sahiptir ancak bu dava savunulurken ve bölgedeki ender izinli yapılardan bir tanesi örnek gösterilip bu yapı üzerinden konuya değinmeniz, davanıza da zarar verir çünkü tüm iskelelere yasal statü acısından bu iskele emsal teşkil etmektedir.”