• Nevavprestij
EKONOMİ Düzenleme Tarihi : 09 Temmuz 2020 16:40 Haber Girişi : 09 Temmuz 2020 17:06

Güverte Balık Bodrum'da Sezona 'Merhaba'  dedi!!  Etkileyici Korsan Konsepti ilgi Gördü!

Güverte Balık Bodrum'da Sezona 'Merhaba'  dedi!!  Etkileyici Korsan Konsepti ilgi Gördü!
Güverte Balık Restaurant, eşsiz manzarası ve lezzetiyle Boğaziçi Köyü’ünde hizmete açıldı. Etkileyici Korsan konseptiyle ilgi çeken Güverte Balık Restaurant, taze ve doğal lezzetleri müşterisine sunacak.

 

voyage otel

Balıkçı köyü olarak bilinen Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Köyü’ne bir birinden şık balık mekanları açılmaya devam ediyor. Son olarak Güverte Balık Restaurant, Korsan Konseptiyle hizmetine başladı. Önceki gün açılışı gerçekleşen mekan birbirinden lezzetli balıkların yanı sıra Çeşme’nin otlarını da müşterisinin beğenisine sunacak. Boğaziçi Köy merkezi no:19 adresinde hizmet verecek olan Güverte Balık Restaurant, yoğun ilgiyle açıldı. Kendisine özgü korsan konseptini ile müşterilerinden tam not alan Güverte Balık Restaurant, 150 m2 alanda hizmet verecek. Güverte Balık Restaurant, geniş alanın yanı sıra doğası ve sakinliğiyle de müşterilerini büyüleyecek. Güverte Balık, İstanbul boğazını andıran manzarasıyla kuş sesleri eşliğinde unutulmaz anlar yaşatacak.

 

 

“Hayatın içinde huzur arayanların tercih ettiği mekan”

 

Ambiyansıyla huzur ve ferahlık veren Güverte Balık Restaurant’ın işletmecisi Şükrü Tezel, yaptığı yatırımı değerlendirdi.  Şükrü Tezel, farklı bir işyeri açmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Güverte Balık Restaurant’ın doğal köy yaşamıyla iç içe bir konsepte hizmet vereceğini ifade eden Şükrü Tezel, “Buradaki köy yaşamını çok beğendik. Çiftliğiyle, insanıyla, balıklarıyla, tavuklarıyla ve yaşamıyla tam anlamında bir modern köyü andırıyor burası. Bizler de böylesi bir ortamda hizmet vermek istedik. Lezzetimizi buranın doğallığıyla buluşturarak müşterilerimize hizmet vermek istedik. Ayrıca burasının diğer bir özelliği ise sakın ve huzur veren bir yanının olması. Şehrin karmaşasında kurtulmak isteyenlere hitap edecek bir mekan burası.  Eşsiz manzarası, ön taraftaki lagon ve gün boyu esen rüzgarla burası eşsiz bir mekan. Müşterilerimiz doğal ortamda huzurlu bir ziyafete davet ediyoruz. Özetle burası hayatın içinde huzur arayanların tercih ettiği bir mekan” dedi.

 

Mekanın konseptine ilişkin de bilgi veren Şükrü Tezel, “ Mekanın her adımında el emeğimiz var. Biz kıyıya yanaşan bir korsan gemisi görünümü vermek istedik mekana. İsmi de buradan gelmekte zaten. Ana direkler dışında tamamı el emeğimizle hazırladık. Burası her gün gelişecek ve modern bir mekan olacak.” diye konuştu.

 

 

 

Önceliklerinin kaliteli hizmet ve servis olacağını belirten Tezel, “Hedefimizi standart bir balık işletmesinden ziyade daha modern daha kapsayıcı hizmet sunmak. Sunacağımız hizmet sayesinde hem kendimize hem de Boğaziçi’ne değer katmak istiyoruz. Mutfağımız balık ağırlıklı olacak.  Bildiğiniz üzere Boğaziçi balıkçı köyü olarak bilinmekte. Burada günlük balık tutuluyor. Bizlerin de tercihi taze balıktan yana olacaktır her daim. Balıklarımız günlük ve taze olarak denizden sofraya gelecek. Balığın yanı sıra Çeşme’de beğenilen otları da Bodrum’a ve Milas’a taşıyacağız. Doğal lezzetleri müşterilerimizle buluşturacağız. Doğallığı, sakinliği ve lezzeti birlikte sunacak bir anlayışı hayata geçireceğiz” dedi.

 

 

Tarih ile iç içe bir tatil keyfi

 

Güverte Balık Restaurant’ın yanı sıra aile işletmesi olan Yalıçapkını Boutique Hotel’de aynı anlayışla hizmet vermekte. 7 sene önce kapılarını tatilcilere açan Yalıçapkını Boutique Hotel, yaz kış açık durumda, Tarihi özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Yalıçapkını Boutique Hotel’de 3 tarihi kalıntı bulunmakta. Otel’in içinde doğal ortamında yetişen tarihi zeytin ağacının yanı sıra fosillerden oluşan mahzenler de bulunmakta.

 

 

 

13 odadan oluşan otel hakkında bilgi veren otel işletmecisi Ozan Uçar, “biz burada gerçekten kaliteli hizmet sunuyoruz. Doğa ve tarihin buluştuğu yerdeyiz. Doğayı ve tarihi buluşturarak huzur dolu bir tatil anlayışını hayata geçirdik.  İnsanların doğal ortamda kitap okuyabilecekleri, şaraplarını yudumlarken huzur içinde olacakları bir ortam sunduk. Eğlenceli bir tatil anlayışından ziyade sakin ve huzurlu bir tatil anlayışı ile hizmet veriyoruz. Hedef kitlemiz 30 ile 70 yaş aralığıdır. Vermiş olduğumuz hizmet sayesinde müşterilerimiz ile bir aile bağımız oluştu. Yılın her ayında kendilerine ulaşıp iletişim halinde oluyoruz. Kalite ve hizmetten asla ödün vermiyoruz. Tarihle iç içe doğa ile iç içe tatil geçirmek isteyenler bizleri tercih etsiler”dedi. 

 

Yoğun ilginin olduğu açılıştan karaler :