• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 11 Mart 2024 11:53

Gurur Veren Mücadele ve Alkışlanacak Performans

Gurur Veren Mücadele ve Alkışlanacak Performans
Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 96-90 Beşiktaş Emlakjet kazandı

Lige çıkışından bu yana seyircilerine sunduğu heyecan verici performanslarla dikkat çeken Çağdaş Bodrum Spor, bu karşılaşmada da aynı enerjiyi sahaya yansıttı. BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede ilk periyodu 28-21 geride tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, ilk yarıyı 53-40'lık bir farkla geride kapattı. Maçın ikinci yarısında rakibine karşı hızlı ataklar geliştirerek kıyasıya mücadele eden takım taraftarına heyecan dolu anlar yaşattı. Son peridotta alkış alan  performanslarına rağmen 96-90 mağlup ayrıldılar.

voyage otel

 

 

Chris Warren'ın 26, Jaron Tremel Johnson'ın 16 ve Amar Alibegovic'in 13 sayısıyla öne çıktığı mücadelede, Çağdaş Bodrum Spor, galibiyet için gösterdiği üstün performansla alkış aldı.

 

 

Çağdaş Bodrum Spor, 23. hafta karşılaşmasını Pınar Karşıyaka ile oynayacak. Ligde 4. sırada bulunan Çağdaş Bodrum Spor, Pınar Karşıyaka maçını 16 Mart Cumartesi günü saat 18:00'de Muğla Menteşe Spor Salonu'nda gerçekleştirecek.