• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 25 Mayıs 2022 15:57

Gümbet için ses yükselttiler

Gümbet için ses yükselttiler
GÜÇDER Başkan Yardımcısı Mehmet Feridun Özsert,"yaptığı açıklamada “Kaymakamlık ve belediye başta olmak üzere derdimizi anlatmadığımız yer kalmadı. bizi aramasınlar Bodrum’u yönetenleri arasınlar” dedi.

 

voyage otel

Bodrum’un Gümbet Mahallesi’nde sabahlara kadar süren ses ve gürültü kirliliği turizmcileri ve vatandaşı isyan ettirdi. Gümbet turizm çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma ve Geliştirme Derneği (GÜÇDER) Başkan Yardımcısı turizmci Mehmet Feridun Özsert yaptığı açıklamya ile tepki gösterdi.

Özsert, “İki haftadır devam eden ses ve ışık kirliliği hakkında gerek üyelerimizden gerekse mahallede yaşayanlardan sayısız telefon aldık. Konunun doğruluğu için üç üyemiz çeşitli sokaklarda ölçüm ve dinlemeler yaptı. Gümbet açık hava gece kulübü haline gelmiş. Derneğimiz herkesin haklarına saygı duyan, hiç bir kimsenin haklarına ve hukukuna müdahale etmeyen bir oluşumdur" dedi. 

 

BİZİ ARAMAYIN BODRUM’U YÖNETENLERİ ARAYIN

 

Açıklamasında yöneticileri işaret eden Özsert, "Geçimi turizm olan bir belde de bu kadar çok gürültü olmamalı. Bu konu gerekli yerlere bildirildi. SONUÇ: Hiç bir kurum bu soruna çözüm bulamadı.  NEDENİ: Güçler TAVSİYE: Derneğimizi aramanıza gerek yok. 112-155 ve Bodrum’u yönetenleri arayın. AyrıcaGümbet i eğlence bölgesi olarak belirleyin. Otelleri,esnafı, evleri dağın birine taşıyın sorun bitsin.. TEMENNİ:Bu daha güzel günleriniz.Saygılarımızla..GÜÇDER.." ifadelerini kullandı