• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 09 Ekim 2023 15:18

Gözakademi Bodrum Açılışının 2. Yılını kutluyor!

 Gözakademi Bodrum  Açılışının 2. Yılını kutluyor!
Ekim 2021 yılında Muğlalılara göz sağlığı hizmeti vermek için kurulan Gözakademi Bodrum ‘Hayat Gözlerinde’ sloganıyla birbirinden değerli doktorları ve deneyimli sağlık personeli gözün tüm branşlarında teşhis ve tedavi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yer alan ve göz sağlığı alanında öncü kuruluş olan Erikoğlu Yatırım Holding bünyesindeki Gözakademi Bodrum, 2. yılını birbirinden değerli hekimleri ve çalışanları ile kutluyor. Ekim 2021 yılında Muğlalılara göz sağlığı hizmeti vermek için kurulan Gözakademi Bodrum ‘Hayat Gözlerinde’ sloganıyla birbirinden değerli doktorları ve deneyimli sağlık personeli gözün tüm branşlarında teşhis ve tedavi hizmeti sunmaya devam ediyor.

voyage otel

 

 

Birçok başarılı hikayeye imza atan Gözakademi Bodrum,  2. yılını değerli doktorları Prof. Dr. Merih Önol, Op. Dr. Esen Canbaz, Op. Dr. Orkun Muhsinoğlu, Op. Dr. Şefik Can İpek, Anestezi uzmanı Dr. Nail Çiftçi, idari ekip kadrosu ve sağlık personelleri ile kutluyor. Tüm Muğla halkına kendini sevdiren Gözakademi Bodrum ekibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

 

 

2. yılı kutlamasında konuşma yapan Gözakademi Bodrum doktorlarından Prof. Dr. Merih Önol, “2 yıldır vermiş olduğumuz başarılı göz sağlığı hizmeti ile referans gösterilecek bir kurum haline gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimiz bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Tüm Muğlalıları ve çevre illerden gelen hastaları sağlığına kavuşturmak bizim için en büyük mutluluk. Akıllı mercek, lazer tedavileri, katarakt, göz tansiyonu, şaşılık, retina ve göz kapağı cerrahisi gibi gözle ilgili tüm branşlarda çok değerli hekimlerimiz ile bölge halkı için tedavi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. 2. yılımıza özel bu kutlama ile emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve değerli meslektaşlarıma teşekkür ederim” diyor.