• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Düzenleme Tarihi : 13 Ekim 2020 18:40 Haber Girişi : 13 Ekim 2020 18:41

“Gerekli İzinlerimiz Vardır”

“Gerekli İzinlerimiz Vardır”

"Yetkililer görmüyor, Gökçek'in dolmuşçusu Bodrum'u 'parsel parsel' yağmalıyor” başlıklı habere konu olan otel inşaatının sahibi firma tarafından, konuyla ilgili açıklama yapıldı. 

voyage otel

Firmanın ortaklarından Azat Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Azat tarafından yapılan açıklamada, ruhsatlarından aykırılık olmadığı ifade edeildi. Açıklamada, "Otel inşaatlarının 19/06/2020 tarih ve 2020/267-1 ve 2 nolu yapı ruhsatlarıyla ruhsatlandırıldığı, yapı ruhsat ve eklerine aykırılık yoktur.

Karayolu üzerinde bulunan ses yalıtımı için konulan paneller yasaya uygun ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nden izin alınarak yapılmıştır.

Ana yol üzerinde bulunan otelimizin, yol sesini çok almasından dolayı yapılan ses perdeleri, misafirlerimizin şikayetleri üzerine zorunlu hale geldiği için yapılmıştır.

Amacımız her hangi bir görüntü kirliliği oluşturmak olmadığı gibi, yol üzerinde yeşillendirme çalışmalarımız da devam etmektedir.

Otel inşaatının kısmen devam etmekte olduğu, kısa zaman içerisinde tamamlanarak turizme hizmet verecektir. Yapılan haberlerin yanlış anlaşılmaktan ibaret olduğunu Bodrum Kamuoyuyla paylaşmak isteriz." denildi.

İnşaat ruhsatında aykırılıkların olmadığını ve karayollarından gerekli izinlerin alındığının belirtildiği açıklamada luna park ve iskeleye ilişkin ise herhangi bir açıklama yapılmadı. İddiaya göre aha önce gündeme getirdiğimiz kaçak iskele halen yıkılmadı. Üstelik sahilde bulunan ve başkanlık odası olarak adlandırılan yapı da kaçak. Alınan bilgilere göre söz konusu yapı hakkında yıkım karar olmasına rağmen halen yıkılmadığı gibi yükselmee de devam ediyor.

Yine  diğer bir iddiaya göre Yine proje kapsamında ikinci etapta olmayan bir lunapark ortaya çıktı. Toplumsal'ın projeyi yerinden inceleyerek gündeme getirdiği kaçak lunaparkın yapımı tamamlandı..