• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Düzenleme Tarihi : 28 Kasım 2020 17:20 Haber Girişi : 28 Kasım 2020 17:22

Gençlik Merkezi yakında hizmete açılıyor!

Gençlik Merkezi yakında hizmete açılıyor!
Bodrum'un uzun yıllardır hizmete girmesi beklenen tesislerinden biri olan Gençlik Merkezi ile Kapalı Spor Salonu bahçesinde fidan dikimi yapıldı.

AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatı üyeleri tarafından Bitez ve Konacık Mahallesi sınırları içerisindeki Gençlik ve Spor Merkezi ve Kapalı Spor Salonu çevresine Bodrumla özdeşleşen meyve ağaçları ve şifalı bitkiler dikildi. Öğleden sonra gerçekleşen etkinliğe Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak da katılarak fidan dikti. 

voyage otel

Kent TV'nin haberine göre, etkinlikte basın mensuplarına konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, şunları söyledi; "Şu anda Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan tesisteyiz. Bu tesiste peyzajlanacak çok güzel alanlar var. Fakat biz Bodrum florasına, dokusuna uygun, geçmişten gelen meyve ağaçları; mandalina, portakal, limon, nar, keçiboynuzu, defne, mersin, kekik, adaçayı ve buna benzer ağaçları dikeceğimiz bir etkinlik yaptık. Bu dikimleri yapıyoruz. Buna benzer kamu binalarında da Bodrum’un dokusuna, geçmişine, florasına uygun çalışmaları Cumhur İttifakı olarak devam edeceğiz" dedi.

 

Peyzaj çalışmasındaki amaçlarından da bahseden Gökmen, sözlerini şöyle noktaladı: "Bizim bunu yaparken Cumhur İttifak olarak bir hayalimiz vardı. Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonumuzu devletimizin sayesinde buraya kazandırdık. Antrenmandan çıkan gençlerimizin buradan bir mandalina, portakal, yaban çileği koparıp yemesini istiyoruz. Bunları tatmasını istiyoruz. Bu tesisler Bodrumumuza değer katıyor. Bunlar gençlerimizin, tüm Bodrumluların kullanabileceği tesisler."


 
Etkinliğe katılan isimlerden biri olan MHP Bodrum İlçe Başkanı Bahattin Kul da duygu ve düşüncelerini "Devletimizin yaptığı bu tesisler, bizim neleri yapıp milletin hizmetine sunacağımız noktasında önemli bir ölçü. Temennim odur ki bu tip yatırımlar Bodrum’da devam etsin" sözleriyle dile getirdi.