• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 26 Ocak 2022 10:49

Genç kızın şüpheli ölümü! Anne ve babası gözaltına alındı

Genç kızın şüpheli ölümü! Anne ve babası gözaltına alındı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun anne ve babası gözaltına alındı.Otopsi raporunda Gamze'nin boyun kemiğinin kırıldığı tespit edildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yatağında ölü bulunan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun soruşturmasında önemli gelişem yaşandı. Soruşturma kapsamında anne ve babası gözaltına alındı.

voyage otel

 

Önceki gün Mazı Mahallesi Çocuk Mezarlığı mevkiinde ailesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, annesi tarafından yatağında hareketsiz halde bulumuştu. Bunun üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edilmiş ve yapılan incelemede genç kızın yaşamını yitirdiği tespit edilmişti.

 

Herhangi bir hastalığı olmayan genç kızın boynunda kızarıklık olduğu bildirilmişti. Kesin ölüm nedeninin tesbpiti için cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Gamze Sakallıoğlu’nun otopsi raporunda boyun kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Bu gelişme üzerine  Gamze'nin babası M.H.S. (53) ile annesi T.S. gözaltına alındı. Anne ve Babanın adli işlemleri devam ediyor.