• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 14 Haziran 2023 22:57

Garip bir istismar davası! Anne çocuklarına cinsel içerikli film izletip istismar etti

Garip bir istismar davası! Anne çocuklarına cinsel içerikli film izletip istismar etti
Bodrum’da D.K adlı anne çocuğuna istismar etti. İddianameye ve bilir kişi raporlarına yansıyan detaylara göre, anne çocuklara cinsel içerikli filimler izletmiş. Bununla yetinmeyen anne çocukların özel bölgelerine dokunarak istismarını sürdürmüş

Ege Alternatif/ÖZEL -  Mugla'nın Bodrum ilçesinde küçük yaştaki erkek çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin sanık annenin yargılanmasına devam edilecek. Anne D.K Erkek çocuğuna “Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Çocuğun Cinsel İstismarı, Çocuğu Müstehcen Yayınları Seyretmeye Teşvik” suçlamasıyla yarın 3. Kez hakim karşısında çıkıyor. 

voyage otel

 

 

 

2014 doğumlu ikiz kardeşler B.H. G ve G.K.K. anneleri D.K ile babaları G.B.K’ın süren boşanma davaları nedeniyle annelerinde kalmaya başladı. Boşanma davasında belirlenen nafaka miktarının az olmasını kabul etmeyen anne çocukları baba G.K’ya bıraktı. Babada kalmaya başlayan çocuklar beli bir süreden sonra geceleri korkmaya başladı. Bunu üzerine devre giren baba çocuklarla konuşarak istismar olayından haberdar oldu. Bunun üzerine baba 2021 yılında şikayetçi oldu. Babanın şikayeti üzerine iddianame hazırlanarak dava açıldı.

 

 

Bodrum Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, mahkeme heyeti görevsizlik kararı vererek davanın Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmesine hüküm etti. Yarın 3 celsesi Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek olan davada savcılık, 2. Celsede somut delil olmadığı gerekçesiyle anne D.K’nin beraatını talep etmişti.

 

 

2022/1016 nolu iddianamede istismar olayının detayları anlatıldı. Olay tarihinde 7 yaşında olan D.K, erkek çocuk annesiyle kaldığı süre zarfında annesi tarafından giysilerinin altına elini sokmak cinsel organına dokunmak ve göğüslerini okşanmak suretiyle istismar ediliyor. Anne ikiz çocuklarının yanında sistematik olarak cinsel içerikli ve açık filimler izlettirerek istismarını sürdürüyor.

 

Bu yaşanan istismar olayına B.H. G adlı kız kardeş de şahit oluyor. İddianameye yansıyan ifadelere göre, B.H. G, annesinin kendilerinin yanında açık filmler izlediğini, çıplak gezdiğini ve bir keresinde de annesinin kardeşinin özel bölgelerine dokunurken gördüğünü belirtti. İkiz kardeşlerden alınan ve iddianameye yansıyan ifadeleri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan özel olarak kurulmuş AGO odasında ayrı ayrı pedagoglar eşliğine alındı.

 

İSTİSMAR DETAYLARI İLİRKİŞİ RAPORUNDA 

 

Ayrıca istismar davasına ilişkin Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi tarafından bilir kişi raporu hazırlanılmış. 13.03.2023 tarihinde hazırlanan raporda mağdurlardan H.B.K istismara ilişkin şu ifadelerine de yer verildi; “ Annem ile aramda çok kötü şeyler oldu. Bize açık açık filimler seyrettirdi. Vurdu, bağırdı, çağırdı. Eve geldi. İçki içti. G.’nin orasını burasını, şurasını elledi. Memesini sıktı. Ben gördüm bilerek yaptı. Orasını burasını elliyordu(Cinsel bölgesini gösteriyor). Bize açık filimler seyretmesi göğüslerimize dokunması bizleri üzdü. Korkuyorum ben annemden…” 

 

GERS: MAĞDUR BEYANLARI TUTARLI 

 

İstismar davasını takip eden Avukat Serhat Gers, mağdurların beyanlarına dikakt çekerek, suçun somut olduğuna vurgu yaptı. Avukat Gers, “B. bey D. Hanım boşanma sürecindedir boşanma aşamasında duygu Hanım burak beye koruma kararı aldırarak göstermemiş ve müvekkilim çocukları ziyaret ettiğinde müvekkilimi yaralamıştır D. Hanım çocukları yanında tutmasının sebebi çocuklardan gelecek nafaka olup mahkeme vermiş olduğu nafakayı beğenmediğinden yaklaşık iki yol önce çocukları B. beyin kapısına bırakmıştır çocuklar babasının yanına geldiğinde geceleri titreyip altlarına ettiğinden bu durumdan şüphelenen müvekkilim çocukları uzman pedagoga götürmeye başlamıştır pedagoga gittiklerinde müşterek çocukların önünde uygunsuz filmler seyrettiği müşterek çocuklardan Gültekin’in cinsel organını ve memelerini sıkarak cinsel içerikli filmler seyrettiğini pedagoga anlatmıştır. Biz de bu durumda şikayetçi olduk şikayetimiz sonucu emniyette savcı huzurunda ve mahkeme huzurunda müşterek çocukların ısrarlı ve uyumlu beyanları ve pedagog huzurunda beyanlarından sanığın suçu işlediği sabittir. Durumda aleni işlenmeyen suçlardan olan cinsel istismar suçuna ilişkin savcılık makamının mütalaasında beraat talep etmesi Yargıtay kararlarına da hayatın olağan akışına da aykırı olup gerekli savunmamızı sunacağız” dedi. 

 

Öte yandan çocukların istismara uğradıklarına dair özel raporlarda dava dosyasında yer alıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da davaya müdahil olacak. Özel bir pedagogdan alınan rapora göre, ise çocukların Adli Tıp’a sevki isteniyor.